Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 18 2019

Intralot: Οι υπεργολάβοι και η «παχυλή σύμβαση» της Ουάσινγκτον

Intralot: Οι υπεργολάβοι και η «παχυλή σύμβαση» της Ουάσινγκτον

Στο στόχαστρο του αμερικανικού Τύπου, όπως δείχνει και πρόσφατο εκτενές δημοσίευμα της Washington Post, βρίσκεται η προτεινόμενη, από τις αρχές της Ουάσινγκτον, πενταετής συμφωνία διαχείρισης του διαδικτυακού αθλητικού στοιχήματος από την Ιntralot, ύψους 215 εκατ. δολαρίων.

Η συμφωνία κατατέθηκε την προηγούμενη Δευτέρα στο αρμόδιο περιφερειακό συμβούλιο, έπειτα από πολύμηνες διαπραγματεύσεις με την ελληνική εταιρεία, η οποία επενδύει πολλά στο άνοιγμα της αγοράς διαδικτυακού στοιχηματισμού των ΗΠΑ.

Στο επίκεντρο του πρόσφατου ρεπορτάζ της Washington Post βρίσκονται οι «υπεργολάβοι» της Ιntralot για τη μεγάλη συμφωνία, στους οποίους περιλαμβάνονται πρόσωπα με πολιτικές διασυνδέσεις, όπως επισημαίνεται.

Μεταξύ αυτών των ο Emmanuel Bailey, με τον οποίο συνεργάζεται ήδη η Intralot στη διαχείριση της λοταρίας της Ουάσινγκτον, το δικηγορικό γραφείο Goldblatt, Martin and Pozen, η εταιρεία District Services Management, η εταιρεία δημοσίων σχέσεων Octane του Everett Hamilton, που είχε εμπλακεί στην προεκλογική καμπάνια του σημερινού δημάρχου της αμερικανικής πρωτεύουσας Muriel E. Bowser, κ.ά.

Το περιφερειακό συμβούλιο έχει περιθώριο μέχρι τις 25 Ιουλίου, ώστε να εγκρίνει τη σύμβαση με την Intralοt.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v