Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 5 2019

Οι προσφορές για Καραϊσκάκη και σφηνάκια για Ελινόιλ και ΙΝΤΕRΚΟ

Οι προσφορές για Καραϊσκάκη και σφηνάκια για Ελινόιλ και ΙΝΤΕRΚΟ

Στάδιο Καραισκάκης ΑΕ: Δύο ή τρεις ενδεικτικές προσφορές (μη δεσμευτικές) κατατέθηκαν, όπως πληροφορείται η στήλη, για την Στάδιο Καραισκάκης, τα δάνεια της οποίας ( σ.σ. το μεγαλύτερο μέρος τους) έχουν βγάλει προς πώληση οι τράπεζες.

Οι δεσμευτικές προσφορές είναι προγραμματισμένες για τα τέλη του μήνα (26 Ιουλίου) και οι τράπεζες προσδοκούν ότι θα υπάρξουν πρόσφορες συνθήκες για την υπογραφή σύμβασης αγοραπωλησίας ως τον Σεπτέμβριο.

Ίδωμεν…

 

ΕΛΙΝΟΙΛ: Περίπου το 40% των περυσινών της καθαρών κερδών προτίθεται να μοιράσει φέτος στους μετόχους της η ΕΛΙΝΟΙΛ και για το λόγο αυτό η διοίκηση της εισηγμένης εταιρείας θα προτείνει στην επικείμενη τακτική γενική συνέλευση της 12ς Ιουλίου, τη διανομή 0,05 ευρώ ανά μετοχή (έναντι 0,06 ευρώ πέρυσι), ποσό που θα καταβληθεί στις 26 Ιουλίου.

Με βάση την τρέχουσα τιμή του τίτλου στα 2,80 ευρώ, η μικτή μερισματική απόδοση (φορολόγηση στην πηγή με συντελεστή 10%) υπολογίζεται στο 1,78%.

 

INTERKO: O προσφάτως παραιτηθείς διευθύνων σύμβουλος της International-Intercontinental ΑΕΕΑΠ κ. Μάριος Αποστολίνας ακούγεται πως κινείται κατά Orilina πλευρά.

Τη θέση του κ. Αποστολίνα στην International-Intercontinental ανέλαβε η κα Παναγιώτα Χαλικιά, (αντιπρόεδρος και κόρη του βασικού μετόχου), χωρίς όμως καθόλου να έχει αποκλειστεί, όπως λένε οι πληροφορίες, και το σενάριο περαιτέρω ενίσχυσης του management team της εισηγμένης.

Στο διοικητικό συμβούλιο της International-Intercontinental μετέχει και ο χρηματιστής Τζουζέπε Τζιάνο (Euroxx).

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v