Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 8 2019

Η Shiseido κουνά τώρα... μαντήλι στην Folli Follie

Η Shiseido κουνά τώρα... μαντήλι στην Folli Follie

Το δρόμο της Coty παίρνει σύμφωνα με συγκλίνουσες πληροφορίες και η αντιπροσωπεία της Shiseido, η οποία αποτελεί μια από τις τελευταίες φίρμες του χαρτοφυλακίου της Folli Follie, που διατηρούν το συμβόλαιο τους.

Κατά πληροφορίες, η ιαπωνική φίρμα καλλυντικών έχει διαμηνύσει ότι τον Σεπτέμβριο λήγει τη συνεργασία της και έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με τους εγχώριους «παίκτες» για τη μετάβαση σε μια σχέση αντιπροσωπείας.

Η πιθανότητα να ιδρυθεί ανεξάρτητη θυγατρική που θα αναλάβει να υποστηρίξει τη μάρκα μάλλον απομακρύνεται, καθώς οι πωλήσεις της Shiseido στη χώρα -οι οποίες υπολογίζονται μεταξύ 10-12 εκατ. ευρώ- δεν δικαιολογούν μια τέτοια δομή.

Η εναλλακτική της διαχείρισης «εκ του μακρόθεν» επίσης δεν «παίζει» για την αγορά καλλυντικών, καθώς η κάθε φίρμα χρειάζεται υποστήριξη από εργαζόμενους, αισθητικούς στα σημεία πώλησης, και αυτή την διάρθρωση δεν μπορεί κανείς να την ελέγξει επιτυχώς από μια τρίτη ανεξάρτητη αγορά.

Ως εκ τούτου, οι διεκδικητές της φίρμας -οι οποίοι είναι δύο, το πολύ τρεις- έχουν ήδη αρχίσει να σχηματίζουν τις προτάσεις και τα επιχειρήματα τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v