Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 6 2002

Intersat: Πάλι... ” άουτ” βγήκε η μπάλα;

Πολύ συχνή έχει αποδειχθεί η αλληλογραφία της Ιντερσάτ με τις χρηματιστηριακές αρχές το τελευταίο διάστημα, με αντικείμενο τις από καιρό δρομολογούμενες (και μη υλοποιούμενες) ψηφιακές-δορυφορικές επενδύσεις. Μόνο που μάλλον στερείται... ουσίας.

Ετσι λοιπόν και στην τελευταία απαντητική επιστολή της Ιντερσάτ, δεν λείπουν οι... επαναλαμβανόμενες ”σάλτσες” περί στρατηγικής, αλλά και οι προσπάθειες... ελλειπτικής προσέγγισης της πραγματικότητας.

Διαβάζουμε λοιπόν πως η ”Intaractive από την συνεργασία που είχε με την Alpha Ψηφιακή Σύνθεσις (ADS), δεν έχει αποκομίσει μέχρι σήμερα οικονομική ζημία.

Η παύση όμως της λειτουργίας της ADS, ως μας... εξηγούν, έχει προκαλέσει προβλήματα στην αυτόνομη λειτουργία του ψηφιακού μπουκέτου της INTERACTIVE AE, που στον σχεδιασμό της εταιρίας επρόκειτο να ξεκινήσει με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου του Ελληνικού πρωταθλήματος”!!!

Η παύση λειτουργίας της ADS, συνεχίζει η απάντηση (και η... ανάλυση) της εταιρίας, έχει δημιουργήσει γενικότερο πρόβλημα στο Ελληνικό πρωτάθλημα, που είχε σαν συνέπεια την προσωρινή διακοπή του, αλλά και την ενδεχόμενη νέα αναστολή του σε περίπτωση που δεν υπάρξει συνολική λύση”.

Κάπου εδώ, οι συντάκτες της επιστολής επιχειρούν (διακριτικά είναι η αλήθεια) να φτάσουν στο...”ζουμί”, λέγοντας τα εξής:

”Το γεγονός αυτό δημιουργεί πρόβλημα στην ανάπτυξη του μπουκέτου της Interactive AE, η οποία έχει την αποκλειστική εκμετάλλευση των δικαιωμάτων του ΠΑΟΚ, έχει δε αναπτύξει, στη Θεσσαλονίκη, το κανάλι του ΠΑΟΚ – το PAOK CHANNEL, ένα ημερήσιο θεματικό πρόγραμμα με τις δραστηριότητες του ΠΑΟΚ”.

Εν τέλει όμως, σχετικά με την προοπτική της Interactive Α.Ε., λέγονται μόνον τα εξής λίαν ...συγκεκριμένα και κατατοπιστικά, τα οποία βεβαίως έχουν δηλωθεί και σε παλαιότερες ανακοινώσεις:

” Η εν γένει επιχειρηματική δραστηριότητα της εταιρίας εξετάζεται με βάση τα σημερινά δεδομένα και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα σας ενημερώσουμε, καθώς επίσης και τους μετόχους της εταιρίας.”

Αναμένουμε... εναγωνίως!!!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v