Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαρ 12 2020

Oaktree, Lone Star και Bain για τα ιταλικά ακίνητα της Prodea

Oaktree, Lone Star και Bain για τα ιταλικά ακίνητα της Prodea

Κόντρα σε κάθε προσδοκία, η Prodea προχωρεί τον διαγωνισμό πώλησης χαρτοφυλακίου ακινήτων της στην Ιταλία, υλοποιώντας την πρόθεση, που αποκάλυψε το Euro2day.gr

Και λέμε κόντρα σε κάθε προσδοκία καθώς η επέλαση του κορωνοϊού, αφενός, δυσκολεύει το τεχνικό μέρος του διαγωνισμού, αφετέρου, λόγω αποστροφής κινδύνου, επηρεάζει τις αποτιμήσεις που είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν οι αγοραστές.

Ακόμη και έτσι, οι μη δεσμευτικές για το προς πώληση χαρτοφυλάκιο ακινήτων κατατέθηκαν στις αρχές της εβδομάδας και, όπως πληροφορείται ο Χαμαιλέων, αρκετοί από τους αρχικούς ενδιαφερόμενους (Bain, Apollo, Oaktree, Lone Star και άλλοι) κατέθεσαν ενδεικτικές προσφορές.

Μένει να φανεί αν η γενική καραντίνα που επιβλήθηκε στην Ιταλία καταστήσει ιδιαίτερα δύσκολη την αποτίμηση των προς πώληση ακινήτων και τη διενέργεια due diligence για την υποβολή δεσμευτικών προσφορών.

Κόντρα στα προγνωστικά, πάντως, Prodea και Invel συνεχίζουν την προσπάθεια.

Υ.Γ.: Το προς πώληση χαρτοφυλάκιο ακινήτων στην Ιταλία δεν περιλαμβάνει μόνο τα ακίνητα της κατά 100% θυγατρικής της Prodea, Picasso (13 ακίνητα εύλογης αξίας 213,3 εκατ. ευρώ), αλλά και ακίνητα της Invel.


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v