Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 3 2020

Τα αντανακλαστικά του εμπορίου και οι... ντρίμπλες των κούριερ

Τα αντανακλαστικά του εμπορίου και οι... ντρίμπλες των κούριερ

Παρά το lockdown και την αβεβαιότητα για την επόμενη ημέρα στον κλάδο του εμπορίου -όποτε και αν αυτή έρθει- υπάρχουν επιχειρήσεις που στηρίζουν τους εργαζόμενους με την κάλυψη μισθών και δώρου Πάσχα. Ήδη, για παράδειγμα, η Public-MediaMarkt προχώρησε στις καταβολές των αμοιβών.

Την ίδια ώρα, ο κλάδος επαναπροσδιορίζεται επιχειρησιακά, αυξάνοντας την εξυπηρέτηση στα call centers και στις online πλατφόρμες εξυπηρέτησης, προκειμένου να ικανοποιήσει την αυξημένη ζήτηση από τα εναλλακτικά κανάλια.

Ομολογουμένως, η ζήτηση -αναφέρει σειρά παραγόντων του εμπορίου- έχει πολλαπλασιαστεί στα online καταστήματα και οι δομές δοκιμάζονται. Η δε πλευρά των μεταφορικών και των εταιρειών courier δεν δύναται να ανταποκριθεί στη ζήτηση, ακολουθώντας μάλιστα, όπως ακούμε, και παρελκυστικές τακτικές

Υπάρχει σωρεία παραπόνων για σημειώματα από υπαλλήλους κούριερ, με την ένδειξη ότι «δεν ήταν δυνατή η παράδοση», σε μια εποχή που η πλειονότητα των πολιτών παραμένει κλειδωμένη στα σπίτια της!

Καλούν δε τους καταναλωτές να παραλάβουν από το κατάστημα, τη στιγμή που το σύνολο του εμπορίου έχει μείνει κλειστό, ακριβώς για να αποφύγουμε τον συγχρωτισμό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v