Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 17 2002

Η ”σκληρή (πολιτική) γλώσσα” και η... Αγροτική !!!

Εξαιρετικά σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε χθες ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τα θέματα της οικονομίας, δίνωντας έτσι μια... ”γεύση”, από το τι θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες, με τη συζήτηση του προυπολογισμού!!!

Είναι γεγονός οτι η Νέα Δημοκρατία θεωρεί τα θέματα της οικονομίας ( και του χρηματιστηρίου) ως...μαλακό υπογάστριο της κυβέρνησης το οποίο και σκοπεύει να... σφυροκοπήσει.

Δεν είναι και λίγο άλλωστε να αποκαλεί ο ηγέτης της αντιπολίτευσης ”χρεοκοπημένη” μια εισηγμένη τράπεζα του μεγέθους της Αγροτικής!!! Η οποία ας μην ξεχνάμε, διεκδικεί και... πρωτεία αντοχής όσον αφορά τη πορεία της μετοχής της, μέσα στο 2002.

Προφανώς πρόκειται για άλλο ένα ”θαύμα” απο αυτά που συμβαίνουν μόνο στη Σοφοκλέους. Διότι τι άλλο μπορεί να είναι εκτός από θαύμα, το γεγονός οτι οι μέτοχοι της δεν επηρεάζονται από στοιχεία όπως οι υποαξίες ύψους 1 δισ. ευρώ (!) που γράφει η τράπεζα με στοιχεία 9μήνου, ή από τις επίσης πολύ υψηλές ζημίες!!!

Εκτός βέβαια εάν είναι...εθνικόφρονες, διότι, ας μην το ξεχνάμε και αυτό, απο τότε που επρόκειτο να εισαχθεί στο ΧΑΑ η Αγροτική, ως... ”εθνικό θέμα” αντιμετωπίστηκε από τους ”παράγοντες” της αγοράς κι όχι ως... επενδυτικό θέμα!!!

Λέτε να μάθουμε και άλλα επί του.. Αγροτικού θέματος δια μέσω των...πολιτικών;

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v