Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 23 2020

Η Folli Follie και οι αγωγές κατά του... Μεξικανού

Η Folli Follie και οι αγωγές κατά του... Μεξικανού

Πολύ αργά μεν, ωστόσο σειρά νομικών ενεργειών που σχετίζονται με το σκάνδαλο της Folli Follie φαίνεται ότι προετοιμάζονται, προκειμένου να αναζητηθούν ευθύνες των βασικών μετόχων και των υπευθύνων αλλά και «δορυφόρων» αυτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σ’αυτό το πλαίσιο «ελέγχεται» η δυνατότητα υποβολής αγωγής εκ μέρους της Dufry αλλά και της νέας διοίκησης της Folli Follie κατά του Μεξικανού Andres Holzer Neumman, πρώην αντιπροέδρου της ελβετικής εισηγμένης, ο οποίος φέρεται πως υπήρξε και δανειστής της οικογένειας Κουτσολιούτσου, μέσω της προσωπικής του εταιρείας Petrus AG.

Τόσο η οικογένεια Κουτσουλιούτσου και η FF όσο και ο Andres Holzer Neumman και η Petrus AG ήταν και παραμένουν μέτοχοι της ελβετικής εισηγμένης, η οποία εκτός από το ότι «τρώει» ξύλο το τελευταίο διάστημα εξαιτίας της πανδημίας κορωνοϊού, θα ήθελε να «ξεμπερδέψει» και με μερικούς μετόχους, όπως οι παραπάνω.

Σε ό,τι αφορά το δεσμευμένο ποσοστό της FF, νομοτελειακά κάποτε θα το αποδεσμεύσει, ωστόσο πληροφορίες που φθάνουν στη στήλη αναφέρουν πως η διοίκηση της ελβετικής εταιρείας πολύ θα ήθελε προηγουμένως να εξαλείψει με κάποιο νομικό όπλο μετόχους που δεν είναι πια «φίλοι» της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v