Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 24 2020

Μία από τις «big 4» καλείται να λύσει τον γρίφο της Akazoo

Μία από τις «big 4» καλείται να λύσει τον γρίφο της Akazoo

Σε μία από τις big 4 ελεγκτικές εταιρείες θα αναθέσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Akazoo τη διενέργεια ανεξάρτητου ελέγχου, προκειμένου να διερευνηθούν τα ζητήματα, τα οποία θέτει η QCM, με την πρόσφατη ανάλυσή της.

Ήδη, έχουν ζητηθεί προσφορές από KPMG, PwC, EY και Deloitte, ώστε να επιλεγεί η εταιρεία που θα «τρέξει» τον έλεγχο, για λογαριασμό της Επιτροπής Ελέγχου. Ταυτόχρονα, κύκλοι της Akazoo υποστηρίζουν ότι έχουν δοθεί στα μέλη του Δ.Σ. και στα μέλη της Επιτροπής Ελέγχου αποδεικτικά για τις τραπεζικές καταθέσεις της εταιρείας.

Σημειώνεται ότι μετά την εισαγωγή στο Nasdaq, μέσω της συνένωσης με το όχημα ειδικού σκοπού Modern Media Acquisition, η Akazoo απέκτησε ρευστότητα 50 εκατ. δολαρίων.

Η ύπαρξη των ταμειακών διαθεσίμων δεν αμφισβητήθηκε από την QCM, η οποία εστίασε τα πυρά της στην ορθότητα των στοιχείων της Akazoo, αναφορικά με τους χρήστες και τα έσοδά της.

Προς το παρόν, κανείς από τους μετόχους της Akazoo δεν έχει μειώσει τη θέση του, λόγω της δωδεκάμηνης δέσμευσης διατήρησης ποσοστού, ενώ αντίθετα το Tosca fund έχει προχωρήσει, κατά τις τελευταίες συνεδριάσεις, σε αγορές, ενισχύοντας το ποσοστό του.

H μετοχή πάντως, που την Παρασκευή έκλεισε στα 2,53 δολάρια, χθες είχε υποχωρήσει στο 1,66 δολάριο...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v