Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 18 2002

Το επενδυτικό puzzle μεταξύ Sex Form- Informatics

Mε... πλουραλιστικό τρόπο αυξάνεται εσχάτως η συμμετοχή της SEX FORM στην Informatics, ένα τρόπο που ενδεχομένως (υποστηρίζει πράκτωρ του Χαμαιλέοντος), να βρεί την εξήγηση του στο προσεχές διάστημα, εάν και εφόσον δεν υπαρξουν άλλου είδους... παρεμβολές από την τεταμένη περιρρέουσα... ατμόσφαιρα.

Η εταιρία εσωρούχων, έχει εδώ και μήνες καταστήσει σαφή την επενδυτική της προτίμηση προς την Informatics, μια προτίμηση η οποία δεν την εμπόδισε βέβαια στο πρόσφατο παρελθόν να... ”ξεφορτώσει”, συγκυριακά μεν (ως αποδείχτηκε) απότομα δε, τα ποσοστά της.

Το νέο στοιχείο στην... επανεπένδυση, αφορά την προσωπική πλέον εμπλοκή του βασικού μετόχου και διευθύνοντος συμβούλου της Sex Form, κ. Χρ.Παπαδόπουλου, ο οποίος κατέχει σήμερα το 8,9% της εταιρίας πληροφορικής, ενω συνδυαστικά μαζί με την εταιρία του κατέχουν ποσοστό άνω του 15%.

Προσέξτε τώρα μια άλλη ”λεπτομέρεια”.

Ο κ. Χρ. Παπαδόπουλος έχει ήδη γνωστοποιήσει την πρόθεση του να μεταβιβάσει στον υιό του Αντώνη (και αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο της ίδιας εταιρίας) σχεδόν ολόκληρη τη μετοχική του συμμετοχή στη Sex Form, (περίπου 33,7% από το 35,2% που εμφανίζεται τώρα να κατέχει).

Το άν η λεπτομέρεια αυτή έχει άλλη σημασία πλην της φορολογικής-κληρονομικής, θα το δούμε στο μέλλον, σε συνάρτηση με τις επόμενες κινήσεις στο μέτωπο της Informatics.

Στο μεταξύ ο Χαμαιλέων θα ”ξεσκονίσει” τις γνώσεις του σε επενδυτικά -νομικά θέματα, συμπεριλαμβανομένου και του πλαισίου περι ”δημόσιας προσφοράς”, προκειμένου είναι πλήρως ενημερωμένος δια πάν ενδεχόμενο!!!!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v