Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 2 2020

Οι «εκ των έσω» αλλαγές στην Ideal και τα λουκέτα στη Θράκη

Οι «εκ των έσω» αλλαγές στην Ideal και τα λουκέτα στη Θράκη

ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ: Τα Θρακικά Εκκοκκιστήρια επισκέφτηκε, μεταξύ άλλων, η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στο πλαίσιο της πρόσφατης περιοδείας της στη Θράκη. Οπως πληροφορούμαστε από τον τοπικό Τύπο, ενημερώθηκε για τα προβλήματα της κλωστοϋφαντουργίας και για τις πολλές παραγωγικές μονάδες του κλάδου που έβαλαν λουκέτο στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής.

Από την πλευρά του, ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Κλωστοϋφαντουργιών επανέλαβε χθες σειρά προτάσεων για ενίσχυση του κλάδου, τονίζοντας πως η πανδημία απέδειξε ότι η ελληνική οικονομία δεν θα πρέπει να βασίζεται αποκλειστικά στην τουριστική δραστηριότητα.


ΙΝΤΕΑΛ: «Εκ των έσω» οι αλλαγές στο διοικητικό συμβούλιο της IDEAL καθώς τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Βασιλειάδης (με μακρόχρονη πορεία στην εισηγμένη, προερχόμενος από το εμπορικό τμήμα), ενώ ο Σάββας Ασημιάδης παραμένει στο ΔΣ και σε νευραλγική θέση στην εταιρεία.

Οι οικονομικές καταστάσεις του 2019 αναμένονται με ενδιαφέρον για να διαπιστωθεί αν και πόσες λογιστικές απομειώσεις θα γίνουν, ωστόσο η IDEAL διακρίνεται για την ισχυρή της ρευστότητα, ενώ η ζήτηση για το βασικότερο αντικείμενο της δραστηριότητάς της (cyber security) αναμένεται να ευνοηθεί μετά με την εκδήλωση της πανδημίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v