Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 28 2020

Πώς έφτασε ο κορωνοϊός στο Astir Palace της Βουλιαγμένης

Πώς έφτασε ο κορωνοϊός στο Astir Palace της Βουλιαγμένης

Αντιμέτωπο με ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού ήρθε την προηγούμενη εβδομάδα το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης.

Θέσαμε τις πληροφορίες αυτές υπόψη της ομάδας διαχείρισης του συγκροτήματος και όπως μας πληροφόρησαν, εφαρμόσθηκαν όλες οι προβλεπόμενες για αυτή την περίπτωση διαδικασίες.

Ειδικότερα, την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου, η Ελληνική Αρχή Πολιτικής Προστασίας επιβεβαίωσε ότι ένας επισκέπτης που διαμένει στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens βρέθηκε θετικός στην Covid-19, μετά από έλεγχο κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Ο ίδιος και η οικογένειά του μεταφέρθηκαν εκτός του κεντρικού κτιρίου «Ναυσικά» απομονωμένοι.

Ο επισκέπτης είχε πραγματοποιήσει check in στο κατάλυμα την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου. Το συγκρότημα έχει ήδη προβεί σε ενδελεχή απολύμανση των δωματίων και των κοινόχρηστων χώρων, σε πλήρη συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές.

Το ξενοδοχείο παραμένει ανοιχτό και συνεχίζει να καλωσορίζει επισκέπτες, τονίζουν στη στήλη από το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v