Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Οκτ 30 2020

Εφιάλτης των ξενοδόχων το μπλόκο στις μετακινήσεις

Εφιάλτης των ξενοδόχων το μπλόκο στις μετακινήσεις

Ισχυρούς πονοκεφάλους φέρνει στους ξενοδόχους η ένταξη όλο και περισσότερων περιοχών στην κατηγορία 4, στην οποία απαγορεύεται η μετακίνηση εκτός περιφερειακής ενότητας. 

Οι περισσότεροι φθινοπωρινοί και χειμερινοί προορισμοί ζουν κάθε Σαββατοκύριακο πρωτίστως, αλλά και μεσοβδόμαδα δευτερευόντως, από τους κατοίκους των μεγάλων αστικών κέντρων. Περιοχές όπως τα Καλάβρυτα, η Αρκαδία, η Αράχοβα στηρίζονται κυρίως στους εκδρομείς των Αθηνών, ενώ το Πήλιο «ζει» τόσο από τη Θεσσαλονίκη όσο και την Αθήνα.

Όπως έλεγε στη στήλη ξενοδόχος από τα Καλάβρυτα, η μετάβαση της Αθήνας στη ζώνη 4 σημαίνει... lockdown για την περιοχή, αλλά και τους άλλους προορισμούς γύρω από την Αθήνα.

Η απογοήτευση για τους ξενοδόχους των περιοχών αυτών είναι ακόμη μεγαλύτερη καθώς, όπως έδειξε ο Οκτώβριος, κατεγράφησαν πληρότητες μέχρι και 60% το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, ενώ από χθες, προχθές, που φούντωσαν τα σενάρια για περιορισμούς στις μετακινήσεις, μηδενίστηκε το ενδιαφέρον τόσο για αυτό το Σαββατοκύριακο όσο και τα δύο επόμενα.

Τι ζητούν οι ξενοδόχοι από τα συναρμόδια υπουργεία; Καθαρά, άμεσα και «μια κι έξω μέτρα», για να ξέρουν τι θα κάνουν και να λάβουν τις ανάλογες αποφάσεις…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v