Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 2 2020

Το μεγάλο ντιλ που ψήνεται στη Ρόδο και το στέλεχος που... οπλοφορεί

Το μεγάλο ντιλ που ψήνεται στη Ρόδο και το στέλεχος που... οπλοφορεί

ΡΟΔΟΣ. Κοντά στην ολοκλήρωση είναι μεγάλη συμφωνία εξαγοράς ξενοδοχειακού συγκροτήματος στο «σμαραγδένιο» νησί, αν και η εποχή δεν προσφέρεται για τέτοιου είδους κινήσεις, από την πλευρά των πωλητών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, πάντως, η συγκεκριμένη περίπτωση είναι ανεξάρτητη από το ευρύτερο περιβάλλον που έχει δημιουργήσει η πανδημία.

Σε κάθε περίπτωση, αγοραστές και πωλητές στον τουριστικό τομέα είναι σε στάση αναμονής ενώ και οι τράπεζες δεν πιέζουν τους «προβληματικούς», αναμένοντας την έξοδο της οικονομίας από την πανδημία.

Υπάρχουν άλλωστε και οι αναστολές πληρωμών...

 

Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ. Έχει πλημμυρίσει η αγορά με τα κατορθώματα στελέχους που τοποθετήθηκε πρόσφατα σε κρατική εταιρεία. Για τις περιπέτειες που είχε στην προηγούμενη θέση του, επίσης σε κρατική επιχείρηση!

Έχουν να λένε οι γνωρίζοντες, από τις επιλογές στελεχών, ειδικά σε τομείς που συνδέονται με την προβολή της πρώην εταιρείας του, μέχρι το γεγονός πως ο άνθρωπος (νομίμως) οπλοφορεί.

Μάλιστα επί της θητείας του στη διοίκηση της προηγούμενης κρατικής εταιρείας «ξηλώθηκαν» ικανότατα στελέχη, που σήμερα εργάζονται σε ανώτερες θέσεις άλλων δημόσιων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v