Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 14 2020

Οι πρώτες επαφές για επανιδιωτικοποίηση της Πειραιώς και το Frontier της ΕΤΕ

Οι πρώτες επαφές για επανιδιωτικοποίηση της Πειραιώς και το Frontier της ΕΤΕ

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Ξεκίνησε ο κύκλος επαφών των κατ’ αρχάς ενδιαφερόμενων επενδυτών με κυβέρνηση και αρχές, για την επανιδιωτικοποίηση της Πειραιώς.

Με δεδομένο ότι αρκετά σημεία του οδικού χάρτη για την επανιδιωτικοποίηση παραμένουν αδιευκρίνιστα (π.χ. αλλαγή νόμου που διέπει τη λειτουργία του ΤΧΣ, ύψος ΑΜΚ κ.ά.), οι μέχρι τώρα επαφές είναι καθαρά διερευνητικές.

Μεταξύ των ενδιαφερομένων, πάντως, συμπεριλαμβάνονται funds που επενδύουν σε τράπεζες, με μακροπρόθεσμο ορίζοντα επένδυσης.

 

ΕΤΕ- ΗΡΑΚΛΗΣ: Ολοκληρώνεται η διαδικασία υποβολής αίτησης ένταξης στο πρόγραμμα κρατικών εγγυήσεων «Ηρακλής» των senior notes ομολογιών της τιτλοποίησης Frontier.

 

ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ: Με την τιμή του πετρελαίου να μη λέει να σηκώσει κεφάλι και τα πετροδολάρια να μην έρχονται άφθονα, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ) παίρνουν το ρίσκο να ανοίξουν ξανά την τουριστική τους αγορά και να υποδεχτούν ξένους επισκέπες.

Το άνοιγμα προγραμματίζεται από τις αρχές Ιανουαρίου, θα αφορά ωστόσο σε πρώτη φάση μια μικρή λίστα χωρών που κρίνονται ασφαλείς. Οι επισκέπτες από τις υπόλοιπες θα υποχρεούνται σε καραντίνα 14 ημερών.
Τα ΗΑΕ ελπίζουν να επιστρέψουν γρήγορα στην κανονικότητα, καθώς έδωσαν έγκριση για ένα εμβόλιο που κατασκευάζει η Κίνα και το οποίο κρίθηκε πως έχει αποτελεσματικότητα 86%...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v