Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 10 2021

Η ζωή στο γραφείο και τα σήματα από το… Ισραήλ - Σφηνάκια για Folli Follie και Notos Com

Η ζωή στο γραφείο και τα σήματα από το… Ισραήλ - Σφηνάκια για Folli Follie και Notos Com

ΤΗΛΕΡΓΑΣΙΑ: Όσοι λάτρεις της τεχνολογίας πίστεψαν ότι λόγω πανδημίας θα αλλάξει δραματικά ο τρόπος εργασίας κι ότι όπου είναι εφικτό θα αρχίσει να κυριαρχεί το remote working, μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτούν.

Τα στοιχεία από την πρώτη χώρα που έχει περίπου επιστρέψει στην «κανονικότητα» δείχνει ότι όχι μόνο ο κόσμος επιστρέφει με χαρά στην εργασία του, αλλά ότι αυξάνονται πάλι οι τιμές των γραφείων ανά τετραγωνικό, τα γεύματα και οι καφέδες στα πέριξ της εργασίας στέκια, ότι επιστρέφει μέχρι και ο συνωστισμός στα… ασανσέρ, όπως όλα αυτά καταγράφονται σε σχετικό θέμα του Bloomberg.

Όχι ότι σε κάποιους τομείς η τηλεργασία δεν άνοιξε νέους ορίζοντες, αλλά όπως και να το κάνουμε, μετά από μήνες αποχής (και περίπου… απομόνωσης), οι περισσότεροι εργαζόμενοι μάλλον αντιλήφθηκαν πόσο πολύτιμη είναι η αλλαγή περιβάλλοντος και η κοινωνική ζωή μέσα και γύρω από το γραφείο, σε σχέση με την εργασία από το σπίτι.

Μαζί βέβαια, όσοι απείχαν ξαναθυμούνται και το περίφημο… μποτιλιάρισμα στους δρόμους των μεγαλουπόλεων.

Τι να κάνουμε όμως, «ουδέν καλόν αμιγές… κακού»!

 

FOLLI FOLLIE: Παράταση στο καθεστώς προστασίας εξασφάλισε η Folli Follie, κίνηση απαραίτητη όσο εκκρεμεί η έγκριση της αίτησης του σχεδίου εξυγίανσης. Φέρεται να κατέθεσε σχετικό αίτημα στο πλαίσιο του άρθρου 106 του ΠτΚ τη Μεγάλη Εβδομάδα, ενώ όπως ανακοίνωσε, έλαβε την Παρασκευή την απόφαση του δικαστηρίου.

Τώρα περιμένει να ανοίξουν οι δικαστικές αίθουσες για να πάρει σειρά το αίτημά της για Ειδικό Εντολοδόχο. Ο τελευταίος, σε επόμενη έκτακτη γενική συνέλευση, θα ασκήσει το δικαίωμα παράστασης και ψήφισης αντί των βασικών μετόχων (οικογένεια Κουτσολιούτσου) της συμφωνίας εξυγίανσης.

 

NOTOS COM: Κοντά σε συμφωνία με τις τράπεζες φέρεται να βρίσκεται η Notos Com. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρόταση εξυγίανσης έχει εγκριθεί από Εθνική, Alpha Bank και Eurobank, ενώ έχει λάβει κατ’ αρχάς «ναι» από την Τράπεζα Πειραιώς. Αναμένεται η δεύτερη φάση εγκρίσεων από την Πειραιώς, προκειμένου να μπουν οι τελικές υπογραφές και να προχωρήσει η διαδικασία σε επόμενο στάδιο.

Σημειώνεται ότι εάν η διαδικασία προχωρήσει, αναμένεται να συμμετέχει με μικρό ποσοστό το Fais Group. Πληροφορίες της στήλης αναφέρουν ότι μελετάται μικρή συμμετοχή και χωρίς εμπλοκή στο management.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v