Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 31 2002

Μια ακόμη... δραστηριότης για τον κ. Ίωνα

H στήλη δεν μπορεί παρά να συγχαρεί τον πρόεδρο του ΣΕΙΣΕΤ κ. Ιωνα Στεριώτη, για την επικύρωση της εκλογής του, ως μη εκτελεστικού μέλους του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας ΛΑΝ-ΝΕΤ ( πρώην Γιαννούσης ) του ομίλου Λαναρά, από την έκτακτη γενική συνέλευση της τελευταίας στις 27 τρέχοντος μηνός.

Είναι ίσως περιττό να σημειωθεί οτι ο κ. Στεριώτης εμφανίζεται ως φανατικός πολέμιος των νέων μέτρων στο Χ.Α. καθώς όπως ισχυρίζεται σε ανακοίνωση του της... 26ης τρέχοντος, τα μέτρα αυτά εξυπηρετούν τα συμφέροντα (τις άνωθεν εντολές όπως λέει ο ίδιος) των τραπεζών και ολίγων επιχειρηματιών!!!

Κι όχι των...μικρομετόχων, μας λέει (περι αυτών των συμφερόντων, των μικρομετόχων, ως φαίνεται κόπτονται όλοι, κι όχι για έτερα ολιγότερο... αλτρουιστικά συμφέροντα, οπως ενδεχομένως να νομίσατε)

Κάμνει όμως κι ένα μικρό ”λάθος” ο κ. Στεριώτης, οταν διατυμπανίζει οτι πρέπει να γίνουν πιο αυστηρά τα κριτήρια εισαγωγής στο Χ.Α. ώστε να μην εισέρχονται πλέον ”ασήμαντες εταιρίες”, που θα είναι όπως χαρακτηριστικά τονίζει, ”οι... προβληματικές του 2003”

Εκτός κι άν ανάμεσα στα... 216 μέλη του ΣΕΙΣΕΤ, για λογαριασμό των οποίων υποτίθεται οτι ομιλεί, είναι μόνον... κολοσσοί της Σοφοκλέους, οπότε ουδέν πρόβλημα.

Αν όμως δεν έχουν έτσι τα πράγματα, κάποιες από τις ”ασήμαντες” εταιρίες που μπήκαν τα προηγούμενα χρόνια ( για να ακολουθήσουμε τη συλλογιστική του) πρέπει να είναι... μέλη του, πιθανώς δε να είναι και οι... προβληματικές του 2002!!!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v