Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 10 2021

Οι «αγανακτισμένοι» επιχειρηματίες της Μυκόνου και οι προσφορές της πανδημίας

Οι «αγανακτισμένοι» επιχειρηματίες της Μυκόνου και οι προσφορές της πανδημίας

ΕΣΤΙΑΣΗ: “Αγανακτiσμένοι” οι επιχειρηματίες εστίασης στη Μύκονο για τα εξοντωτικά - όπως λένε - πρόστιμα και τις ποινές που συνεπάγεται το να έρθει ένας πελάτης στο κέφι και να βρεθεί όρθιος στο τραπέζι του ή να χορεύει, σε τυχόν έλεγχο. Ας σημειωθεί ότι στο νησί σχεδόν 55% έχει εμβολιαστεί πλήρως ενώ πάνω από 63% έχει κάνει μία δόση.

Οι Μυκονιάτες επιχειρηματίες θεωρούν ότι μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι με περιοχές που κυριαρχούν οι αρνητές του εμβολίου. Κατηγορούν μάλιστα την κυβέρνηση διότι ενώ έκαναν τον προγραμματισμό τους προσλαμβάνοντας προσωπικό για να ανοίξουν με βάση το σχέδιο για αμιγείς και μικτούς χώρους τώρα ανατρέπονται πάλι τα δεδομένα.

“Με ένα φιρμάνι διαγράφετε τον τουρισμό και τους επιχειρηματίες της Μυκόνου”, λέει το σωματείο επιχειρήσεων διασκέδασης και εστίασης του νησιού.

 

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: Εντυπωσιακή είναι η επινοητικότητα των Ελλήνων ξενοδόχων οι οποίοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να τονώσουν τη ζήτηση όσο είναι εφικτό. Με δεδομένο, μάλιστα, ότι φέτος ξεκίνησαν τη σεζόν χωρίς να έχουν βάλει στα ταμεία τους τις προκαταβολές περασμένων ετών, προχωρούν σε προσφορές που θα τους δώσουν έστω μία μικρή ανάσα ρευστότητας και θα λειτουργήσουν ταυτόχρονα ως δέλεαρ για τους επίδοξους ταξιδιώτες.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα γνωστής ξενοδοχειακής αλυσίδας, η οποία, μεταξύ των άλλων προσφορών που διαφημίζει στην ιστοσελίδα της, παρέχει επιπλέον έκπτωση σε όποιους τουρίστες προκαταβάλουν ένα σημαντικό μέρος του κόστους της διαμονής τους...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v