Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 17 2003

Τα σταφύλια, ο Ιταλός και ο... Μπάτμαν

Είδε κι απόειδε ο διευθύνων σύμβουλος της Grapes (ελληνιστί... Σταφύλια) κ. Τριπέττι και αποφάσισε να μεταβεί στην Αθήνα, ζητώντας τα χρήματά του από τον επιφανή επιχειρηματία Μπατατούδη, που ως γνωστόν είχε ”αγοράσει” (σύμφωνα με ανακοίνωσή του στη γενική συνέλευση των μετόχων της Intersat) την ελληνική θυγατρική της γνωστής ανά τον κόσμο τηλεπικοινωνιακής εταιρίας.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ μάλιστα είχε ”στήσει” και ανάλογο co-branded περίπτερο στη ΔΕΘ διαφημίζοντας το απόκτημά του. Ο Ιταλός manager ήρθε λοιπόν επί τόπου και ζήτησε από τον Μπάτμαν ”I soldi”, τα... λεφτά δηλαδή!!!

Πλην όμως, ως αναφέρουν οι ”κακές γλώσσες”, ο δαιμόνιος επιχειρηματίας επικαλέστηκε ”στενότητα” και ζήτησε πίστωση χρόνου προκειμένου να βρει τα χρήματα.

Ο Ιταλός βέβαια δεν σκοπεύει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του με τη σκέψη της... Αθήνας. Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες και ίσως να είναι ραγδαίες.

Πάντως, έξι μήνες έχουν περάσει και η αλληλογραφία της Intersat με το Χρηματιστήριο συνεχίζεται, επί πολλών θεμάτων, πάντα με την... αβρότητα και τη... διακριτικότητα που πρέπει να χαρακτηρίζει τις ανταλλαγές επιστολών μεταξύ... ”pen pals”.

Σε δουλειά να βρισκόμαστε που λένε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v