Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Φεβ 19 2003

Χωρίς Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο τα λαϊκά ομόλογα

Την ώρα που ραδιόφωνα, τηλεοπτικά κανάλια, ακόμη και ηλεκτρονικές σελίδες στο Internet, ”έπαιζαν” το μέγα θέμα της διάθεσης των λαικών ομολόγων μέσω των τραπεζών, της Τράπεζας της Ελλάδας και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, γινόταν ένα μικρό...λάθος.

Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ήταν κλειστό! Για την ακρίβεια απεργούσαν οι υπάλληλοι του. Που σημαίνει ότι ένα μεγάλο μέρος των υποψήφιων επενδυτών, κυρίως στην επαρχία, δεν μπορούσε να έχει πρόσβαση στο προιόν.

Ισως για αυτό την πρώτη ημέρα διάθεσης των λαικών ομολόγων, οι συνολικές εγγραφές δεν ανταποκρίθηκαν στις... προσδοκίες. Ως αιτία επιστρατεύτηκε”, μεταξύ άλλων, και ο κακός... καιρός, χωρίς να γίνει λόγος από τους αρμοδίους για το αντικειμενικό γεγονός της απεργίας στο αρκούντως ”λαϊκό” στην πελατειακή του βάση, Ταμιευτήριο.

Ίσως επειδή τους ήταν άγνωστο. Ένα απλό τηλεφώνημα όμως στον οργανισμό, αρκούσε για να λύσει το ”μυστήριο”.

Γιατί η απεργία στο ΤΤ; Θα ρωτήσετε. Σε γενικές γραμμές, επειδή οι εργαζόμενοι ζητούν τα επιπλέον λεφτά που έπαιρναν ως υπερωρίες, να ενταχθούν στο βασικό τους μισθό.

Ωστόσο μένει να δούμε λίγο με την κακοκαιρία, λίγο με τα λοιπά... απρόοπτα πόση θα είναι τελικά η ”υπερκάλυψη” στα λαϊκά ομόλογα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v