Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Φεβ 19 2003

ΟΤΕ: Το ”τεφτέρι” με τα εναλλακτικά... βερεσέδια

Το πολύ κλασσικό – στα όρια του cult – κάδρο με την επιγραφή... ”ο πωλών τοις μετρητοίς, ο πωλών επί πιστώσει”, που απεικονίζει τον ευτραφή και επιτυχημένο επιχειρηματία σε αντιδιαστολή με το ρακένδυτο συνάδελφό του, θα πρέπει ίσως να δωρίσει κάποιος στη διοίκηση του ΟΤΕ.

Ενδεχομένως, όπως σχολιάζουν οι πανταχού παρούσες ”κακές γλώσσες”, τα ”μεγάλα κεφάλια” του οργανισμού, αγνοούν το πατροπαράδοτο κάδρο που επί σειρά ετών κοσμούσε τα καταστήματα ανά τη χώρα.

Αλλιώς δεν εξηγούνται οι πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες, δεν ζητούν τα χρήματά που οφείλουν οι διάφοροι ”εναλλακτικοί” πάροχοι από τα τέλη διασύνδεσης των δικτύων τους με αυτό του ΟΤΕ.

Τα ποσά, λένε οι ίδιες πληροφορίες, είναι πραγματικά μεγάλα και αυξάνονται με ταχείς ρυθμούς αναλογικά με την αύξηση των συνδέσεων των ”εναλλακτικών”.

Ήδη κάποια ”κανόνια” λέγεται ότι έσκασαν στον οργανισμό από εταιρίες που απέφυγαν διακριτικά να πληρώσουν... ώσπου πτώχευσαν, ενώ η κατάσταση στην αγορά εγκυμονεί κινδύνους και για νέα... ”βαρέα όπλα”.

Ο ΟΤΕ υποχρεούται από τη νομοθεσία να παρέχει το δίκτυό του στους αδειοδοτημένους παρόχους. Δεν υποχρεούται όμως με κανέναν τρόπο να συνεχίζει να παρέχει το δίκτυό του γράφοντας... ”βερεσέδια” στο ”μπακαλοτέφτερο”.

Ή μήπως τον υποχρεώνουν τίποτα ”θεσμικά παράκεντρα”, προφανώς για το καλό του... ανταγωνισμού;

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v