Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Φεβ 27 2002

Αρχίσαν τα ”επενδυτικά σημειώματα”

Κυριολεκτικά...χαμός γίνεται με τα σημειώματα των ξένων οίκων, για τις μεγάλες εταιρίες της Σοφοκλέους που ανακοίνωσαν αποτελέσματα.

Με εξαίρεση τη Cosmote, για την οποία η Lehman ,όπως θα διαβάσετε και στις ειδήσεις του euro2day.gr, αναμένει αύξηση τιμής κατα 60%(!) τα... ”συναισθήματα” είναι ανάμικτα.

Για την Εθνική, προβλέπονται μικρές μεταβολές των προσδοκιών για τις τιμές στόχο, προς τα κάτω, αφού η Lehman άνοιξε το χόρο με μείωση του στόχου, από 28,3 σε 27,7 ευρώ.

Η Τιτάν πάλι δεν ικανοποίησε τη Deutshe Bank , ούτε όμως και την ελληνική EFG Securities, η οποία αναμένεται να μειώσει τις προσδοκίες της από την εταιρία , για το 2002 , κατα περίπου 5%. Εν τούτοις εξακολουθεί να θεωρεί την Τιτάν, μία απο τις καλύτερες περιπτώσεις επιλογής στη Σοφοκλέους.

Ηδη πάντως κυκλοφορούν πληροφορίες στην αγορά, οτι τα αποτελέσματα των ΕΛΠΕ, που αναμένονται τις επόμενες ώρες , στη καλύτερη περίπτωση δεν θα ικανοποιήσουν, αντίθετα με αυτά του ΟΤΕ, που φαίνεται οτι παρά τη μειώση στα καθαρά κέρδη ( λόγω επενδύσεων)κρατάει ψήλα τη... σημαία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v