Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 16 2003

Τι ”κρύβουν” οι εξελίξεις με τη Forthnet

Ως πρώτη κίνηση σε ένα ευρύτερο σχέδιο, που θα προκαλέσει σημαντικές ανακατατάξεις στο ελληνικό τηλεπικοινωνιακό τοπίο, ερμηνεύεται η πώληση του ποσοστού που κατέχουν οι Μινωϊκές Γραμμές στη Forthnet, σύμφωνα με συνήθως πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του Χαμαιλέοντος.

Ανθρωπος ”κλειδί” στο συγκεκριμένο deal, το οποίο αναμένεται να υλοποιηθεί εντός της επομένης εβδομάδας, είναι κατά τις ίδιες πηγές, πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος του ΟΤΕ, ενώ σημαντικό ρόλο τόσο σε αυτή τη φάση, όσο και στις επόμενες κινήσεις, παίζει γνωστή διεθνής επενδυτική τράπεζα. Ο ρόλος των υπολοίπων ονομάτων που ”ακούγονται” είναι μάλλον περιορισμένος και... συγκυριακός.

Η έκταση των κινήσεων που προγραμματίζει το σύνθετο αυτό επιχειρηματικό-επενδυτικό σχήμα, θα αποκαλυφθεί στην πορεία σε συνδυασμό και με την εμπλοκή ενός άλλου τηλεπικοινωνιακού οργανισμού στην όλη υπόθεση.

Τότε, υποστηρίζουν οι πηγές του Χαμαιλέοντος, θα καταστεί φανερό ότι οι εξελίξεις στη Forthnet αφορούν στην ουσία τουλαχιστον τρεις χώρες της ευρύτερης περιοχής μας...

”Η Forthnet” αναφέρθηκε χαρακτηριστικά, ”είναι απλώς μια υγιής και στέρεα βάση, χωρίς υποχρεώσεις, για την υλοποίηση αυτών των σχεδίων”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v