Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαρ 1 2002

Δώστε αποκαλύψεις στο λαό

Νέες αποκαλύψεις ”υπόσχονται” εκατέρωθεν οι αντίπαλοι που ξεκίνησαν την αδυσώπητη διαμάχη μεταξύ οικονομικών και πολιτικών συμφερόντων, ακόμη και μέσα στο Σαββατοκύριακο ( διότι τότε ”παίζουν” και οι μεγάλες κυκλοφορίες ενώ έχει ο κοσμάκης χρόνο να διαβάσει).

Ο λεπτομερής πάντως ”χάρτης” των αντίπαλων συμμαχιών παραμένει ”θολός”, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι στην Ελλάδα, ισχύει ακόμη και το ”είσαι οτι δηλώσεις”.

Πιό ευάλωτοι σε κάθε περίπτωση, δεδομένου και του αμαρτωλού παρελθόντος της, παραμένουν όσοι επιχειρηματίες διαθέτουν έστω και μία εισηγμένη στη Σοφοκλέους.

Τα χαρτιά και τα ”ντοκουμέντα”... ξεσκονίζονται προσεκτικά, ενω μου λένε οτι σημαντικό ρόλο θα συνεχίσουν να παίζουν και οι έρευνες του ΣΔΟΕ, τα αποτελέσματα των οποίων έστω και...καθυστερημένα, πάντα φτάνουν στον Τύπο.

Στο μεταξύ φαίνεται οτι θα περάσουμε και σε φάση ”πολιτικής λογαριασμών” όχι μόνον ...ανοικτών αλλά και ”κλειστών” που θα...ανοίξουν για να δούμε άν και ποιοί, πλήρωναν πώς και ποιούς. ( το... γιατί μάλλον θεωρείται δεδομένο)

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v