Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Φεβ 28 2002

Στην αρένα, όλοι στην αρένα...

Πολλά λέγονται και άλλα τόσα βεβαίως... ακούγονται στην αγορά, για το ποιός, ή καλύτερα ποιοί, έχουν σειρά στο γαϊτανάκι των δικαστικών και άλλων πάσης φύσεως ”εμπλοκών”, που έχουν επιπέσει σε ηχηρά επιχειρηματικά ονόματα.

Το πάθος εχθρών και οπαδών έχει φτάσει σε τέτοια επίπεδα που θυμίζει άλλου είδους και όχι επιχειρηματική ή εστω πολιτικοοικονομική ”αρένα”.

Στο επίκεντρο του ”χάι” κουτσομπολιού βρίσκονται πάντως δύο συγκεκριμένα ονόματα που δεν μας έχουν απασχολήσει ακόμη... ανοικτά. Δύο φυσιογνωμίες, εντελώς διαφορετικού προφίλ, με άλλα ”γούστα” και ιδιοσυγκρασίες.

Για τον ένα, που τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται ιδιαίτερα ραφιναρισμένος, ευπατρίδης και υπό μία έννοια ”υπεράνω” των εξελίξεων στον επιχειρηματικο στίβο, λέγεται οτι οι ”καμπάνες” θα ηχήσουν σύντομα, στο πλαίσιο της αδυσώπητης μάχης συμφερόντων που έχει ήδη ξεκινήσει.

Για τον άλλο, που έχει φήμη σκληρού... πιστολέρο, εντός και εκτός συνόρων, (παρότι έχει χάσει αρκετές... μονομαχίες το τελευταίο διάστημα), ίσως τα βέλη να έλθουν απο εκεί που θεωρούσε τα πάντα ”εξασφαλισμένα”. Κι άν όχι, λένε οι εχθροί του, υπάρχουν πάντα ”εναλλακτικές” λύσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v