Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 23 2008

Σφηνάκια για Βιοκαρπέτ, Lamda, AΓΡΑΣ & Greek Day

Σφηνάκια για Βιοκαρπέτ, Lamda, AΓΡΑΣ & Greek Day
ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ - EXALCO: Για καλύτερη χρηματιστηριακή συγκυρία μετατίθεται, σύμφωνα με πληροφορίες, η εισαγωγή της Exalco, θυγατρικής της εισηγμένης Βιοκαρπέτ, στην αγορά Μεσαίας και Μικρής Κεφαλαιοποίησης του Χ.Α.

Στελέχη από πλευράς αναδόχου αναφέρουν πλέον ως πιθανό χρόνο το προσεχές φθινόπωρο.

----------------------------------------------

ΕΧΑΕ: Το διήμερο 30/6 - 1/7 θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη το πρώτο “Greek day” με διοργανωτή την ΕΧΑΕ και με τη συμμετοχή 12 εισηγμένων, όλες από τη Μεγάλη Κεφαλαιοποίηση. Η διοργάνωση αποφασίστηκε μετά την επιτυχία της αντίστοιχης στο Λονδίνο.
 
Eυτυχώς ο (εικονιζόμενος στο σκίτσο μας) κ. Σπ. Καπράλος δεν έχει την άποψη πολλών Ελλήνων του επιχειρηματικού κόσμου που δείχνουν να πιστεύουν ότι προώθηση και προβολή των προϊόντων χρειάζεται μόνο στις... καλές περιόδους (όταν δηλαδή το προϊόν πουλάει σχεδόν... μόνο του). Είναι του αμερικανικού συστήματος.

Παντός... καιρού


------------------------------------------------------  

LAMDA DEVELOPMENT: Ανοιχτό το ενδεχόμενο διενέργειας αύξησης κεφαλαίου, εφόσον απαιτηθεί, για τη χρηματοδότηση του επενδυτικού της προγράμματος άφησε η διοίκηση της εταιρίας κατά την πρόσφατη παρουσίασή της στην ΕΘΕ.

Εκτίμησε δε ότι η απόδοση των yields θα υποχωρήσει και οι τιμές των ακινήτων θα ανέβουν.

Να το δούμε το τελευταίο...

-------------------------------------------------

ΑΤΕ: Κοντά στην ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής συμβούλου για τη διενέργεια διαγωνισμού πώλησης του 40% έως 51% της ΑΤΕ Ασφαλιστικής βρίσκεται η διοίκηση της ΑΤΕ. Με την πρόσληψη συμβούλου θα καθοριστούν και οι προϋποθέσεις πώλησης της ασφαλιστικής. Μαζί με ποσοστό της ασφαλιστικής και βεβαίως το management, η ΑΤΕ θα εκχωρήσει στον αγοραστή της ΑΤΕ Ασφαλιστική και μακροχρόνιο δικαίωμα διάθεσης ασφαλιστικών προϊόντων μέσω του τραπεζικού δικτύου της.

Ενδιαφέρον, όπως έχει αποκαλύψει το Euro2day εδώ και μήνες, θα επιδείξει ο γαλλικός όμιλος Groupama. Αρχικό ενδιαφέρον είχε επιδείξει και ο γερμανικός όμιλος Ergo (διατηρεί τη Victoria στην Ελλάδα).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v