Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 24 2003

ΟΤΕ: ”Σπέσιαλ” CFO για τη σταθερή τηλεφωνία!!!

Μεγάλα ερωτήματα έχει δημιουργήσει η τοποθέτηση οικονομικού διευθυντή που θα ασχολείται ειδικά με τα θέματα της σταθερής τηλεφωνίας στον ΟΤΕ!

Ο κύριος Παναγιώτης Ταμπούρλος ανέλαβε, όπως έγινε γνωστό - χωρίς επισημότητες και φανφάρες- τη θέση του οικονομικού διευθυντή στο συγκεκριμένο τομέα, θέση που μέχρι πρότινος ήταν σχεδόν ταυτόσημη με τη θέση του γενικού διευθυντή χρηματοοικονομικών θεμάτων του Ομίλου.

Με τον τρόπο αυτό ο κ. Ταμπούρλος αναλαμβάνει την ”θεσμοθετημένη” θέση του Chief Financial Officer, αφήνοντας στον επίσης πρόσφατα τοποθετημένο, κ. Ιορδάνη Αιβάζη, την αντίστοιχη θέση στο εταιρικό κέντρο του Ομίλου.

Υψηλόβαθμοι κύκλοι του ΟΤΕ δεν διαψεύδουν φυσικά τη συγκεκριμένη εξέλιξη, αποφεύγουν όμως να διευκρινίσουν τη διάκριση των δύο ρόλων.

Κι έτσι αφήνουν κάθε ενδεχόμενο ανοιχτό, σχετικά με το αν η νέα τοποθέτηση συνεπάγεται υποβάθμιση ή ίσως και αναβάθμιση των αρμοδιοτήτων του κ. Αιβάζη.

Οπως και νά’ χει φαίνεται πλέον καθαρά ότι τα προβληματάκια που έχουν δημιουργηθεί με τον ανταγωνισμό στην εσωτερική- και κύρια- αγορά του ΟΤΕ, αυτή της ελληνικής σταθερής τηλεφωνίας, θέλουν... ειδική μεταχείριση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v