Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 12 2008

Σφηνάκια για ΚΛΜ, FBB, ΙΠΠΚ, ΑΒΚ και... Αιγάλεω

Σφηνάκια για ΚΛΜ, FBB, ΙΠΠΚ, ΑΒΚ και... Αιγάλεω
ΚΛΜ: Σε παρουσίαση στο Λονδίνο την πήγε πρόσφατα η HSBC και σύμφωνα με πληροφορίες... "άρεσε"!  Ιδιαίτερα "flows" τοποθετήσεων από το εξωτερικό δεν προέκυψαν ακόμη, αλλά όπως πληροφορηθήκαμε έχει μπει σε λίστα παρακολούθησης κάποιων ξένων.

-------------------------------------------------------

FBB: Ολοκληρώθηκε η αύξηση των 50 εκατ. ευρώ στην τράπεζα με τη συμμετοχή τόσο της ΑΤΕ όσο και της πλευράς Ρέστη. Λογικά το επόμενο βήμα είναι η είσοδός της στο Χ.Α. καθώς το ενδιαφέρον του… «Φαραώ» των τηλεπικοινωνιών φέρεται να έχει ατονήσει λόγω άλλων προτεραιοτήτων!

--------------------------------------------------------

ΑΒΚ: Από τις λίγες μετοχές που έχουν σοβαρά ανοδική πορεία το τελευταίο εξάμηνο, διορθώνει ελαφρώς στις τελευταίες συνεδριάσεις. Η πληροφορία πάντως που κυκλοφορεί στην αγορά είναι ότι έως τις 20 Ιουνίου αναμένονται... "ειδήσεις". Για να δούμε τι θα δούμε!

---------------------------------------------------

ΙΠΠΚ: Το... παλεύει συστηματικά το 0,60 (ευρώ), τιμή στην οποία όπως είπαμε θα γίνει η επικείμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Παρότι μέσα σε πέντε συνεδριάσεις έκανε... 54% προς τα πάνω, κατόπιν του σχολίου μας (και των διορθωτικών κινήσεων στην αγορά) δείχνει πιο... λογική στη συμπεριφορά της.

Τοσο χθες όσο και προχθές το... άγγιξε μεν το 0,60 αλλά έκλεισε ένα λεπτό χαμηλότερα, στο 0,59 ευρώ.

Μας έχει φάει η αγωνία...

---------------------------------------------------------------------

ΑΙΓΑΛΕΩ: Ο λόγος για την ποδοσφαιρική ομάδα, που απ' ό,τι είδαμε μέσα σε διαδοχικές σεζόν έπεσε από την Α' Εθνική στη Β' και στο... καπάκι από τη Β' Εθνική στη Γ' (!), πράγμα μάλλον ασυνήθιστο. Αν δεν κάνουμε λάθος, σπόνσορας της ομάδας στην τελευταία της σεζόν στην Α' Εθνική ήταν η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΧΕΠΕΥ.

Γουρλής ο... Αλέκος! 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v