Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαρ 11 2002

Ο χαμαιλέων και το Καθολικόν Πάσχα

Μου το λένε και δεν θέλω να το πιστέψω, αλλά σας το μεταφέρω έστω και ως... ανέκδοτο. Σύσκεψη μου λένε λοιπόν, ότι θα γίνει αύριο (Τρίτη) στις 09.30 το πρωί μεταξύ των αρχών και των παραγόντων του ΧΑΑ, προκειμένου να αποφασισθεί μήπως και κλείσουμε την αγορά στις 29 του τρέχοντος και την 1η Απριλίου, αφού θα είναι κλειστές οι μεγάλες αγορές της Ευρώπης λόγω Καθολικού Πάσχα!

Διότι τι θα κάνουμε δύο ολόκληρες ημέρες χωρίς τον πακτωλό των ξένων κεφαλαίων που καθημερινώς ρέει στη Σοφοκλέους. Μου λένε ακόμη, ότι με την άποψη αυτή συντάσσονται ορισμένοι τραπεζικοί κύκλοι, για κάποιους λόγους τους οποίους αγνοώ.

Εν τούτοις, στο πνεύμα του διεθνισμού των ημερών (κατόπιν και της επίσκεψης Στεριώτη στο ιαπωνικό χρηματιστήριο) έχω να προτείνω ακόμη μια σειρά απο χρηματιστηριακές αργίες.

Την ήμερα της ανεξαρτησίας των ΗΠΑ, την ημέρα των Ευχαριστιών, την ημέρα του προέδρου αλλά και τις αμερικανικές... απόκριες. Στο κάτω κάτω ή είναι η Wall Street η μεγαλύτερη αγορά του κόσμου ή δεν είναι.

Μόλις πληροφορηθώ δε και τις αργίες στην ιαπωνική αγορά θα σας ενημερώσω, ώστε να προετοιμαστούμε. Αρκεί να μην πάρουν φόρα οι ιθύνοντες και ζητήσουν κοινά ωράρια με το Τόκιο, γιατί τότε πάνε και τα μπουζούκια. Μεχρι τα... ξημερώματα πάνω στις οθόνες, τους βλέπω τους χρηματιστές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v