Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 22 2003

Tο placement της ΕTE και η... Alpha Bank

Για την μεθεπόμενη Πέμπτη προγραμματίζεται σύμφωνα με πληροφορίες το placement ποσοστού της Εθνικής το οποίο κατέχει το Δημόσιο (ΔΕΚΑ) το οποίο φαίνεται να προσδιορίζεται στην περιοχή του 15%. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τα road shows παρουσίασης στο εξωτερικό αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Ο Χαμαιλέων έχει ήδη αναφερθεί στις ”πηγές” που θέλουν να έχει ”διασφαλιστεί” εκ των προτέρων η κάλυψη μεγάλου μέρους του placement από ολιγάριθμους μεγάλους επενδυτές του εξωτερικού, ο ακριβής αριθμός των οποίων δεν έχει…κυκλοφορήσει, σημειώνοντας ότι στο ”σενάριο” αυτό ίσως οφείλεται η απότομα ανοδική συμπεριφορά της μετοχής που έχει ξεπεράσει οριακά τα 20 ευρώ, με ορισμένους να θέτουν ως στόχο τα 22€.

Στην αγορά βεβαίως κυκλοφορεί και ένα άλλο σενάριο, το λεγόμενο και… ξαναζεσταμένο, περί ETE – Αlpha Bank, με νέα ”εκδοχή” την υποτιθέμενη αναμονή εξελίξεων μέσα στο… Σαββατοκύριακο!!!

Παρά τις πολύ καλές σχέσεις μεταξύ των δύο τραπεζών, (και κάποιες… ύποπτες κινήσεις) φοβούμεθα ότι τουλάχιστον σε αυτή τη φάση (το απώτερο μέλλον άγνωστο) οι οπαδοί του θα απογοητευθούν οικτρά για μία εισέτι φορά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v