Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 29 2008

Οι νέοι συμπαίκτες του ΟΠΑΠ στην Τουρκία

Οι νέοι συμπαίκτες του ΟΠΑΠ στην Τουρκία
Το ρεπορτάζ λέει ότι σε προχωρημένες συζητήσεις με σημαντικές τουρκικές εταιρίες για συμμετοχή σε κοινοπραξία που θα διεκδικήσει τη Λοταρία (Milli Piyango) βρίσκεται ο ΟΠΑΠ.

Ο πρόεδρος του ΟΠΑΠ κ. Χ. Χατζηεμμανουήλ κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ανέφερε ότι τα έγγραφα που θα αφορούν στους όρους του διαγωνισμού αναμένεται να δημοσιοποιηθούν κατά το τέλος Σεπτεμβρίου.

Ο ίδιος τόνισε ότι ο ΟΠΑΠ διαθέτει υψηλή ρευστότητα, ενώ σε ό,τι αφορά το μονοπώλιο του οργανισμού υπογράμμισε πως δεν θα καταργηθεί.

Αυτά γράφτηκαν, αλλά ποιοι είναι οι ενδεχόμενοι μελλοντικοί εταίροι του ΟΠΑΠ;

Παλαιότερα υπήρχε ο γνωστός όμιλος Koc ως υποψήφιος (πρώτο το euro2day είχε αναφερθεί στο συγκεκριμένο όνομα), αλλά έκτοτε το ενδιαφέρον ατόνησε και αντικαταστάθηκε αυτός ο όμιλος από άλλους, άγνωστους μεν σε εμάς αλλά ενδιαφέροντες.

Έτσι, λοιπόν, η τελευταία καταγραφή του Χαμαιλέοντα φέρνει στη δημοσιότητα τρία ονόματα: Τις εταιρίες Dogus, Alarko και FIBA.

Στην πορεία είμαστε βέβαιοι ότι στο διάβα του κ. Χατζηεμμανουήλ θα συμπέσουν κι άλλοι ενδιαφερόμενοι, μια που ο ΟΠΑΠ είναι ελκυστικός ως όνομα αλλά και ως... cash cow, απ’ αυτές που σπανίζουν στις μέρες μας...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v