Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 3 2003

On the road η Μυτιληναίος, έπονται και άλλοι

Πέντε πολιτείες, έξι πόλεις, 16 ραντεβού με μεγάλους θεσμικούς επενδυτές των ΗΠΑ. Αυτά είναι τα βασικά στοιχεία του road show που προετοίμασε η Alpha Finance USA (επικεφαλής ο Κωνσταντίνος Γρηγοριάδης με μακρά εμπειρία στην αμερικανική αγορά) για τον όμιλο Μυτιληναίου και βεβαίως τη ΜΕΤΚΑ.

Το road show ξεκινά στις 14 τρέχοντος και κρατά μέχρι τις 20 του μήνα, ενώ σειρά λαμβάνει τον Οκτώβριο η Τεχνική Ολυμπιακή. Κατά τις πληροφορίες μας σχετικές ”προσκλήσεις” υπάρχουν επίσης για αρκετές ακόμη εταιρίες της μεσαίας κεφαλαιοποίησης μεταξύ των οποίων η Delta Singular και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Ωστόσο, πιο σημαντικό από το –δικαιολογημένο- ενδιαφέρον εκείνων των Ελλήνων επιχειρηματιών που συνειδητοποιούν τη σημασία της ”επαφής” με ξένους θεσμικούς, είναι το ενδιαφέρον των αμερικανών θεσμικών για ελληνικές εταιρίες που για τα δικά τους μέτρα είναι… Small Caps για να μην πούμε… Mini-Caps!!!

Δεκαέξι ραντεβού στις ΗΠΑ για έναν όμιλο με την κεφαλαιοποίηση της Μυτιληναίος σημαίνει πρώτον ότι πρέπει να υπάρχει … ”στόρι” ικανό να προσελκύσει αμερικάνικα … αυτιά, και δεύτερον ότι η Σοφοκλέους έχει κινήσει ξανά το ενδιαφέρον.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v