Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 19 2003

Ο κ. Πανούσης και η ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ

Σε αγορά του 5,82% των μετοχών της εισηγμένης εταιρίας ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ(που… δοξάστηκε κατά τη χρυσή περίοδο ”προσδοκιών” του 1999), από τις πιστώτριες τράπεζες, προτίθεται, σύμφωνα με ανακοίνωσή του, να προχωρήσει ο βασικός μέτοχος της εταιρίας, κ. Παναγιώτης Πανούσης, ο οποίος κατέχει ήδη το 51,65%.

Πρόκειται μάλλον για την πρώτη κίνηση του είδους που πραγματοποιείται από τον -επίσης ”δοξασμένο” κατά την περίοδο 1999-2000- κ. Πανούση του ομίλου ΑΤΤΙΚΑΤ, μετά από ένα σημαντικό και ίσως… επιβεβλημένο διάστημα σχετικής ”απραξίας”, το οποίο τον απομάκρυνε από το προσκήνιο της δημοσιότητας.

Να υποθέσουμε ότι… επανακάμπτει;

Σημειώστε ότι η μετοχή της ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ καταγράφει, σύμφωνα με τα στοιχεία της Moneyline Telerate, άνοδο της τάξεως του… 67,42% κατά το τελευταίο τρίμηνο. Το ”χαμηλό” της μετοχής ήταν στα… €0,33, ενώ το υψηλό στα €1,62.

Όπως επίσης θα πρέπει να σημειωθούν οι προσδοκίες της διοίκησης της εταιρίας για έξοδο από την επιτήρηση, εφόσον επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις ότι το 2003 θα είναι κερδοφόρο λόγω των μερισμάτων από θυγατρικές.

Ίσως η γνωστότερη στο ευρύ κοινό θυγατρική της εισηγμένης είναι η εταιρία ΣΕΙΡΙΟΣ ΑΕΒΕ, στην οποία ανήκει ο ομώνυμος μεγάλος ”σταθμός εξυπηρέτησης” διερχομένων της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v