Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 5 2003

Ετοιμος για το... ”αγροτικό” του ο κ. Λαναράς;

”Βουίζει” τις τελευταίες ημέρες ο... στενός κύκλος της αγοράς, ότι ο κ. Λαναράς επέτυχε τελικώς την αναδιάρθρωση των δανείων του κλωστοϋφαντουργικού ομίλου του.

Κι όπως αντελήφθη ο Χαμαιλέων, η φημολογία αυτή αντικατοπτρίζει την αισιοδοξία που επικρατεί και εντός του ομίλου, για το συγκεκριμένο θέμα.

Μιλάμε βεβαίως για τη σύναψη ομολογιακού δανείου, άνω των 100 εκατ. ευρώ (είναι, όπως θα έχετε καταλάβει, η τελευταία ”μόδα” στην αγορά μας), την ευθύνη του οποίου θα έχει, όπως πληροφορούμεθα, η ούτως ή άλλως εμπλεκόμενη στα δύσκολα (και από... δανειακής πλευράς) θέματα της ελληνικής υπαίθρου, Αγροτική Τράπεζα.

Εαν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες αυτές, ο Χαμαιλέων δεν θα έχει παρά να χειροκροτήσει την πλήρη πλέον διάψευση εκείνων που επιμένουν ότι υπάρχει κομματικός χρωματισμός (και μάλιστα... αντίθετος), τόσο της διοικήσεως της τραπέζης, όσο και του συγκεκριμένου μεγαλοεπιχειρηματία.

Αν και είμεθα σίγουροι ότι πάλι θα βρεθούν... κακοπροαίρετοι που θα υποστηρίξουν ότι οι στενά κομματικές σκοπιμότητες υποχώρησαν μπροστά στις ευρύτερες πολιτικές σκοπιμότητες, που δημιουργεί (εν όψει και των εκλογών) η πληθώρα εργαζομένων που διαθέτει ο όμιλος σε ιδιαίτερα ευαίσθητες περιοχές της ελληνικής επαρχίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v