Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Φεβ 12 2004

Σκληρή κόντρα ΕΚΠΟΙΖΩ - ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΖΩΗΣ!

”Μέτωπο” με την οργάνωση προστασίας καταναλωτών ΕΚΠΟΙΖΩ άνοιξε από χθες η εισηγμένη στη ΝΕΧΑ εταιρία Δυναμική Ζωή, ειδικότητα της οποίας είναι το franchising στον χώρο των γυμναστηρίων και τα ειδικά (έτσι τουλάχιστον μας λένε, δεν έχουμε ιδία εμπειρία) προγράμματα γυμναστικής - αδυνατίσματος, η τεχνογνωσία τέλος πάντων που προσφέρει.

Το ΕΚΠΟΙΖΩ (το οποίο σημειωτέον έχει πλούσια ιστορία σε ”κόντρες” με μεγάλες τράπεζες, από τις οποίες έχει κατά καιρούς αποσπάσει σημαντικές νίκες) καταγγέλλει ότι η εταιρία παραπλανά τους καταναλωτές και ότι ενώ γυμναστήρια του δικτύου της έχουν κλείσει, οι καταναλωτές - πελάτες εξακολουθούν να πληρώνουν δόσεις, έχοντας υπογράψει συμβόλαια δεσμευτικής πληρωμής μέσω πιστωτικών καρτών, ενώ προαναγγέλλει την κατάθεση ομαδικών αγωγών.

Η εταιρία βεβαίως αρνείται τις κατηγορίες, ζητά κατάλογο των θιγομένων που επικαλείται το ΕΚΠΟΙΖΩ μέσα σε 24 ώρες και -εμμέσως πλην σαφώς- απειλεί με τη σειρά της.

Πελάτης της εταιρίας, ωστόσο (μέσω του σχετικού δικτύου γυμναστηρίων), έλεγε χθες στον ”Χαμαιλέοντα” ότι, ενώ έχει διακόψει τη… γυμναστική εδώ και αρκετό καιρό, εξακολουθεί να πληρώνει κανονικά (έχει πάντως το δικαίωμα να παγώσει τη συνδρομή του για ένα χρονικό διάστημα) και ότι μόνο για να μεταγραφεί από ένα γυμναστήριο του ιδίου δικτύου franchising σε άλλο πρέπει να πληρώσει σημαντικό… penalty!

Οπωσδήποτε αναμένουμε με πολύ ενδιαφέρον τη συνέχεια της υπόθεσης αυτής, που είναι μάλλον ”καινοτόμος” για τα ελληνικά δεδομένα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v