Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 11 2009

Οι... τυχεροί της ΕΚ και οι προσφορές για Praxis

Οι... τυχεροί της ΕΚ και οι προσφορές για Praxis
Κοντός ψαλμός αλληλούια όσον αφορά στη νέα σύνθεση της διοίκησης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Έως την Τετάρτη αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις από τον κ. Παπαθανασίου και τα τελευταία 24ωρα κρίνονται… σημαντικά, αφού οι συζητήσεις για την επιλογή των 2 ατόμων που θα επιλεγούν ως οι νέοι αντιπρόεδροι γίνονται μέχρι την τελευταία στιγμή.

Δύο κύριοι και δύο κυρίες φέρονται ως οι επικρατέστεροι για τις... ακριβοθώρητες δύο θέσεις.

Από τον χώρο των τραπεζών και του χρηματιστηριακού κλάδου προέρχονται οι εκπρόσωποι του ωραίου φύλου: η κ. Αγγ. Πετρουλάκη, που στο παρελθόν είχε χρηματίσει στέλεχος σε χρηματιστηριακές εταιρίες και σήμερα απασχολείται σε εταιρία του ομίλου της Εμπορικής, ακούγεται εντόνως ως υποψήφια για τη θέση, ενώ η δεύτερη κυρία, που επίσης φλερτάρει την ίδια θέση, φέρεται να είναι πρώην τραπεζίτης με μεγάλη εμπειρία και στις χρηματιστηριακές. 

Στον κ. Παντελή Λάμπρου έχει ήδη αναφερθεί ο Χαμαιλέων, το δεύτερο όνομα που έχει εσχάτως προστεθεί στα "φαβορί" είναι αυτό του κ. Αιμ. Αυγουλέα, καθηγητή στη Νομική Σχολή του Manchester.

Έχουν επίσης ακουστεί ονόματα νομικών προερχόμενων από το χρηματιστήριο αλλά και σημερινών στελεχών της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ωστόσο αυτές οι υποψηφιότητες δεν εμφανίζονται το ίδιο δυνατές…

---Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για Praxis

Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη Fortius βρίσκονται οι βασικοί μέτοχοι του ομίλου International για την τύχη της Praxis Χρηματιστηριακή.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η Fortius έχει κάνει την υψηλότερη προσφορά, η οποία ανέρχεται σε 6 εκατ. ευρώ, ενώ, σύμφωνα πάντα με τους ίδιους κύκλους, φαίνεται να έχει υπογραφεί και κάποιας μορφής προσύμφωνο.

Οι έτεροι διεκδικητές, η Beta και η Solidus, φέρεται να έχουν προσφέρει κάτι περισσότερο από 5 εκατ. ευρώ έκαστος. Τα νεότερα σύντομα…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v