Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 11 2009

Είμαι η Betanet και μόλις «ετελειο... ποίησα!»

Είμαι η Betanet και μόλις «ετελειο... ποίησα!»
Φουντώνουν οι αντιδράσεις μετόχων, εργαζόμενων και πελατών κατά της διοίκησης της Betanet και μάλιστα πληροφορούμαστε ότι θα υπάρξουν (αν δεν έχουν ήδη υπάρξει) και προσφυγές στη Δικαιοσύνη.

Στο θέμα βέβαια αυτό (πώς είναι δυνατόν μια εισηγμένη μικρομεσαίου μεγέθους να εισπράττει πάνω από 15 εκατ. μετρητά από ΑΜΚ και από πώληση συμμετοχής και να αντιμετωπίζει σαφέστατη αδυναμία πληρωμών μέσα σε λίγους μόνους μήνες;) έχουμε αναφερθεί και άλλες φορές από το euro2day.gr, ενώ το θέμα παρουσιάζει και η εφημερίδα "Μέτοχος".

Μάλιστα, είχαμε αναρωτηθεί: Μήπως η μέχρι σήμερα ανυπαρξία λογιστικών καταστάσεων για το 2008 συνδέεται με την ύπαρξη κάποιων που διστάζουν ή και αρνούνται έως τώρα να υπογράψουν τον ισολογισμό της εταιρείας; Εμείς ένα ερώτημα θέσαμε...

Μέτοχος, λοιπόν, που διάβασε το περιεχόμενο της στήλης, απευθύνθηκε στην υπεύθυνη επενδυτικών σχέσεων της εισηγμένης, θέτοντας το συγκεκριμένο ερώτημα.

Μία ευγενική κυρία (ο προηγούμενος IRO «την έκανε») απάντησε ότι οι οικονομικές καταστάσεις του 2008 θα έπρεπε να έχουν συνταχθεί μέχρι τις 31/3/09, αλλά έχουν μία... μικρή (με το συμπάθιο) καθυστέρηση. Συμπλήρωσε ότι συντάσσονται, βέβαια, αλλά αυτήν τη στιγμή τις τελειοποιούν (πώς έκανε ο Λεονάρντο ντα Βίντσι με τη Μόνα Λίζα;) και ελπίζουν ότι σύντομα θα τις εκδώσουν (πριν πάρουμε την Πόλη ή μετά;).

Όταν ο μέτοχος ρώτησε γιατί δεν τις... τελειοποίησαν έως την 31η Μαρτίου που προέβλεπε ο νόμος έλαβε την απάντηση ότι υπάρχουν και κάποια προβλήματα με το προσωπικό που είναι μειωμένο και... γι’ αυτό άργησαν.

Υ.Γ.: Δεν είδαμε την έκδοση λογιστικών καταστάσεων και άλλων εταιρειών των οποίων σταμάτησε η διαπραγμάτευση από το ταμπλό της Σοφοκλέους. Λέτε και εκεί να προσπαθούν ακόμη να τις... τελειοποιήσουν;

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v