Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 18 2002

Ο κ. Θωμαδάκης και οι ”παράγκες”

Αν όσα μεταφέρουν οι πράκτορες του Χαμαιλέοντος είναι ακριβή, ο ίδιος ο κ. Θωμαδάκης στη συνάντηση που είχε με τους χρηματιστές, ήταν οχι μόνον αναλυτικός αλλά και σαφής κατά την αναφορά του στο θέμα των παραγώγων.

Οπως ο ίδιος είπε στους χρηματιστές,(καθότι όσα έγιναν, έγιναν εν αγνοία τους) η Κεφαλαιαγορά έχει ήδη προχωρήσει σε ελέγχους των κινήσεων που γίνονται στην αγορά παραγώγων και δεν έχει διαπιστώσει τίποτα το επιλήψιμο.

Οπότε το ερώτημα που προκύπτει είναι απλό. Οι... τροφοδότες χθεσινού πρωτοσέλιδου δημοσιεύματος σε ημερήσια οικονομική εφημερίδα (με σαφή αναφορά στον τίτλο του σε... παράγκες, αντίστοιχες των ποδοσφαιρικών κυκλωμάτων)θεωρούν τον κ. Θωμαδάκη ”πληρωμένο διαιτητή”;

Διότι εάν η αναφορά του συντάκτη του συγκεκριμένου δημοσιεύματος σε ”κορυφαίους τραπεζίτες”, οι οποίοι και ”καταγγέλουν”, είναι ακριβής (όπως θέλουμε εν πάση περιπτώσει να πιστεύουμε), τότε κάτι πάει πολύ στραβά και δημιουργείται μείζον θέμα!

Είτε αυτοί οι ”κορυφαίοι” τραπεζίτες θα πρέπει επιτέλους να σταθούν στο ύψος του... τίτλου τους και να καταγγείλουν ευθαρσώς και επωνύμως είτε θα πρέπει να κάνει κάτι ο ίδιος ο κ. Θωμαδάκης για να προασπίσει όσο κύρος του έχει απομείνει, πριν τον γελοιοποιήσουν εντελώς .

Διότι σαφέστεροι υπαινιγμοί δεν θα μπορούσαν να γίνουν και μάλιστα σε πρωτοσέλιδο ”ιστορικής” εφημερίδας. Ετσι είναι, για να μιλάμε και ανοικτά. ”Η παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς”. Ολίγον άτεγκτος και ολίγον ”σκύψε να περάσει” δε γίνεται...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v