Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 6 2009

Σφηνάκια για Μαΐλλη και Οn Telecoms - Vivodi

Σφηνάκια για Μαΐλλη και Οn Telecoms - Vivodi
ΜΑΪΛΛΗΣ: Αναμενόμενη η χθεσινή ανακοίνωση παραίτησης του κ. Β. Παπακωνσταντίνου από τη θέση του οικονομικού διευθυντή του ομίλου Μαΐλλη.

Οι διοικητικές ανακατατάξεις που αποκάλυψε στην εταιρία το euro2day.gr προανήγγειλαν την αποχώρηση του κ. Παπακωνσταντίνου, καθώς τις σχέσεις με τις τράπεζες και τους ομολογιούχους της εισηγμένης αναλάμβανε ο CEO της εταιρίας, κ. Ι. Κούρουγλος.

Οι πληροφορίες που κυκλοφορούν εδώ και μέρες στην αγορά ότι τη θέση του οικονομικού διευθυντή θα αναλάβει ο κ. Δ. Κουβάτσος, τέως οικονομικός διευθυντής  του ΟΤΕ και νυν σύμβουλος αναδιοργάνωσης της Μαΐλλης, δεν ευσταθούν, σύμφωνα με κύκλους της εισηγμένης.

Ο κ. Κουβάτσος θα παραμείνει στη Μαΐλλης με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας και όπως όλα δείχνουν εντός του επόμενου διμήνου θα υπάρξει πρόσληψη νέου στελέχους για τη θέση του οικονομικού διευθυντή. 

Υ.Γ.: Ένας φίλος θα επιστρέψει από τα παλιά;

ON TELECOMS - VIVODI: Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίζονται και οι τραπεζίτες ευελπιστούν ότι σύντομα θα έχουν κατάληξη…

Τι τους κάνει αισιόδοξους κόντρα στην προϊστορία των ναυαγίων του κλάδου;

Οι συνέργιες που προκύπτουν. Αυτή τη στιγμή τόσο η Vivodi όσο και η On Telecoms χάνουν κάθε μήνα λεφτά.

Μέχρι και 1,7 εκατ. ευρώ η μία από τις δύο…

Μια συγχώνευση -με τις αναγκαίες περικοπές- θα οδηγούσε, σύμφωνα με τους ίδιους, σε ετήσιο όφελος της τάξης των 600 - 700 χιλ. ευρώ σε επίπεδο EBITDA.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v