Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 20 2004

ΧΑ: Το ξεκαθάρισμα της ήρας απ το στάρι

Μην ακούτε όσα γράφονται για δήθεν αντιρρήσεις Αλεξάκη στον ξεκάθαρο πλέον διαχωρισμό της αγοράς σε διακριτές ταχύτητες είτε με δύο είτε με τρεις διαφορετικές κατηγορίες.

Οι πληροφορίες μας είναι απολύτως έγκυρες και συγκλίνουν στο γεγονός ότι τα λεχθέντα από τον κ. Βοϊλή βρίσκουν απολύτως σύμφωνη (στη γενική τους κατεύθυνση) όχι μόνο την ηγεσία της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, αλλά και του Χρηματιστηρίου, καθώς και των υπηρεσιών.

Τους… αντιρρησίες (που εμπόδισαν την κατάρτιση του Κανονισμού με αντίστοιχα σαφή τρόπο) αλλού πρέπει να τους αναζητήσετε.

Που; θα ρωτήσετε.

Μεταξύ των εμπλεκόμενων (κι από τις… δύο πλευρές) σε υπέρογκα δάνεια και σε σεβαστά μετοχοδάνεια, από τη μία, και σε χαρτοφυλάκια που διαθέτουν – πώς να το πούμε- μια ιδιαίτερη προτίμηση στην… περιφέρεια, από την άλλη.

Αυτών τα συμφέροντα θίγονταν (και θίγονται) από οποιαδήποτε ρύθμιση ξεκαθάριζε το τοπίο με θεσμοθετημένο τρόπο και κανενός άλλου. Μόνο που τώρα δίνουν μάχες οπισθοφυλακής.

Κι αυτό όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά επειδή έγινε αντιληπτό ότι αν δεν αλλάξουν ριζικά κάποια πράγματα, θα το κλείσουμε το μαγαζί!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v