Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 25 2002

Αλλαγές με ...νόημα;

Να λοιπόν που το είδαμε και αυτό. Εταιρίες όπως ο Τηλέτυπος και η Sanyo ανήκουν πλέον στη μικρή κεφαλαιοποίηση των δεικτών FTSE/ASE, ενω η SEX FORM , πέρασε με... ”δάφνες” στη μεσαία κεφαλαιοποίηση!

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν όμως και άλλες αποχωρήσεις από το Γενικό και τους επιμέρους δείκτες, καθώς ορισμένες φαίνεται να συνδέονται ξεκάθαρα με την οικονομική κατάσταση των ”αποχωρησάντων”. Μία ενδελεχής ανάγνωση του σχετικού κειμένου στο euro2day.gr προτείνεται ως επιβεβλημένη προκειμένου να ανιχνευθούν τα... ”υπόγεια ρεύματα” της αγοράς!

Υ.Γ. Δεδομένων των όσων έχουν μεσολαβήσει και της αβεβαιότητας που υπάρχει, η στήλη δεν μπορεί παρά να... χαιρετίσει την αύξηση στάθμισης της Intracom στο δείκτη FTSE-20, (με μείωση στάθμισης για την... Panafon), αλλά και την είσοδο της Intracom Κατασκευές στον αντίστοιχο δείκτη Small Cap

Υ.Γ 2. Ο Χαμαιλέων βρίσκει εξαιρετικά ενδιαφέρουσα τη σύνθεση του νέου δείκτη εταιριών real estate στην οποία περιλαμβάνεται και η Stabilton, γιαυτό και προτείνει τη σύσταση εξειδικευμένων αμοιβαίων που θα τον παρακολουθούν όσο το δυνατόν πιο πιστά!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v