Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 20 2010

Το... φιάσκο με τα "φρουτάκια"!

Το... φιάσκο με τα φρουτάκια!
Με τίτλο «Επανέρχεται το βιντεολόττο με ΟΠΑΠ και στο βάθος Intralot» η «Ελευθεροτυπία» χθες δημοσιοποίησε σε αποκλειστικό ρεπορτάζ της Α. Μπουγάτσου το σχέδιο νόμου (αποτελούμενο από 22 άρθρα) που περιέχει το κυβερνητικό πρόγραμμα για την πρώτη φάση της «ιδιωτικοποίησης» του εγχώριου τζόγου μέσω της νομιμοποίησης των VLTs (Video Lotto Terminals, κοινώς «φρουτάκια»).

Σε μια πρώτη ανάγνωση αυτό το σχέδιο (του πολυαναμενόμενου) νόμου δεν πρόκειται να περάσει από τις Βρυξέλλες, αφού είναι ηλίου φαεινότερο ότι περιέχει φωτογραφικές διατάξεις (υπέρ των πρακτόρων του ΟΠΑΠ).

Επιπλέον, δεν δημιουργείται ούτε ΜΙΑ νέα θέση εργασίας. Αντίθετα, θα χαθούν άμα τη εφαρμογή του, από το γεγονός ότι τα καζίνο, που λειτουργούν νομίμως σήμερα αλλά με μειωμένα έσοδα αύριο, θα αναγκαστούν αντίστοιχα να μειώσουν θέσεις εργασίας!

Αυτά σ' ένα πρώτο σχόλιο και ο Χαμαιλέων αναμένει διορθωτικές κινήσεις που θα αποσκοπούν στη μεγιστοποίηση των εσόδων μαζί με τη διαφάνεια των διαδικασιών και την ύπαρξη κλίματος ανταγωνισμού.

...Όπως ακριβώς περιέχονταν στις αρχικές κυβερνητικές εξαγγελίες! Κατά ΓΑΠ, πάντα...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v