Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 25 2010

Η Cosco, η ΕΛΓΕΚΑ και τα ερωτήματα...

Η Cosco, η ΕΛΓΕΚΑ και τα ερωτήματα...
Με μια δεξίωση γιόρτασε ο κ. Αλ. Κατσιώτης, πρόεδρος και βασικός μέτοχος της ΕΛΓΕΚΑ, την οριστικοποίηση της συνεργασίας με την Cosco στον τομέα της διακίνησης εμπορευμάτων.

Η θυγατρική της ΕΛΓΕΚΑ, Διακίνησις Α.Ε., σύναψε με την Cosco 35ετή συμφωνία για τη φορτοεκφόρτωση και διακίνηση των containers της Cosco που καταφθάνουν στον Πειραιά και ιδιαίτερα στον προβλήτα ΙΙ.

Στη δεξίωση που δόθηκε το βράδυ της Πέμπτης παρευρέθηκε το σύνολο της αντιπροσωπείας της Cosco με επικεφαλής τον κ. Wei Jiafu, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας.

Παρόντες στην εκδήλωση και ο Κινέζος πρέσβης, ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠ κ. Ανωμερίτης, ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΤΕ κ. Απ. Ταμβακάκης και αρκετοί επιχειρηματίες.

Μετά τις συμφωνίες και τις πανηγυρικές εκδηλώσεις καλό θα ήταν, βέβαια, να ενημερωθεί και το επενδυτικό κοινό σχετικά με το εύρος της συνεργασίας και το τι συνεπάγεται για τον όμιλο ΕΛΓΕΚΑ.

Για παράδειγμα, η διακίνηση των εμπορευματοκιβωτίων που ανέλαβε η Διακίνησις αφορά στην Ελλάδα μόνο ή σε όλη την περιοχή εμβέλειας του υπό την Cosco προβλήτα ΙΙ (κεντρική και ανατολική Ευρώπη και βόρεια Αφρική);

Γιατί σύμβαση φορτοεκφόρτωσης containers είχε υπογραφεί από τις 27 Απριλίου μεταξύ της Διακίνησις και της Piraeus Container Terminal S.A.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v