Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 18 2010

Σφηνάκια για Centric, ΚΑE και επικουρικό ζωής

Σφηνάκια για Centric, ΚΑE και επικουρικό ζωής
CENTRIC: Την υποβολή φακέλων για λήψη αδειών διαδικτυακού αθλητικού στοιχηματισμού και πόκερ από τη γαλλική κυβέρνηση εξετάζει η Centric μετά την ολοκλήρωση του Μουντιάλ.

Η Αρχή Ρύθμισης Διαδικτυακών Παιχνιδιών της Γαλλίας έχει εγκρίνει ήδη τις πρώτες άδειες για διαδικτυακό στοιχηματισμό, πριν από την έναρξη του Παγκόσμιου Κυπέλλου, με δεδομένο, όμως, ότι ο αριθμός των αδειών είναι απεριόριστος, η Centric θα υποβάλει τους φακέλους για τις δύο άδειες ως τον Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με κύκλους της εταιρίας, επιδιώκεται να υπάρξει συνεργασία με γαλλικό όμιλο μέσων μαζικής ενημέρωσης, προκειμένου να υπάρξει βοήθεια στο σκέλος του marketing σε μια μεγάλη πληθυσμιακά αγορά όπως η γαλλική.

ΚΑΕ: Στο πλαίσιο των συνεργιών μεταξύ των εταιριών του ομίλου, η Links, αν και θυγατρική των ΚΑΕ, «προσαρτάται» στη Folli Follie σταδιακά από το 2010. Σύμφωνα με το σχέδιο, η Links of London θα πουλά χονδρικώς στη Folli Follie για τις αγορές της Ασίας.

Στον αντίποδα, η Folli Follie θα πουλά χονδρικώς στη Links για τις αγορές της Μ. Βρετανίας και των ΗΠΑ, η οποία θα εγγράφει τις αντίστοιχες λιανικές πωλήσεις.

Γι' αυτό κόπασαν οι ρυθμοί ανάπτυξης της Links στο α΄ τρίμηνο;

ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ ΖΩΗΣ: Στη λύση της έκδοσης ομολόγων ενδέχεται να προσφύγει και πάλι το Δημόσιο για να καλύψει αυτήν τη φορά μέρος της ζημίας που άφησαν πίσω τους τα λουκέτα σε Ασπίς Πρόνοια και Commercial Value.

Μετά τη σφοδρή αντίδραση των ασφαλιστικών στο «χαράτσι» 1,5% στα ασφάλιστρα Ζωής υπέρ Επικουρικού Κεφαλαίου, η κυβέρνηση εξετάζει να «προικοδοτήσει» το προς σύσταση κεφάλαιο με ομόλογα ελληνικού δημοσίου.

Για να καλύψει μέρος της μεγάλης ζημίας με την οποία θα «φορτωθεί» το Επικουρικό αναλαμβάνοντας τις υποχρεώσεις των συμβολαίων Ζωής των Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ και Commercial Value.

Στόχος ο κατευνασμός των ασφαλιστικών, οι οποίες έφτασαν μέχρι τον αρμόδιο κοινοτικό επίτροπο ήδη για το θέμα, ενώ αντιδράσεις υπήρξαν και σε διπλωματικό επίπεδο.

Τα ομόλογα θα είναι πιθανότατα τριετούς διάρκειας και θα συνδυαστούν με αναστολή καταβολής των αποζημιώσεων και των εξαγορών για αντίστοιχο χρονικό διάστημα, όπως προβλέπεται ήδη στο σχέδιο νόμου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v