Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 30 2002

Tα αποτελέσματα του ΔΟΛ

Καλύτερα από τις προσδοκίες των περισσοτέρων αναλυτών ήταν τα αποτελέσματα τριμήνου του ΔΟΛ, ο οποίος κατάφερε να βγει από τα...”κόκκινα”, βάζοντας... ”λεπίδι” στις δαπάνες.

Για την ακρίβεια, όλοι συμφώνησαν οτι η ύπαρξη έστω και ισχνής λειτουργικής κερδοφορίας (το περίφημο πλέον EBITDA) είναι το πλέον σημαντικό γεγονός που καταγράφεται στη συνοπτική λογιστική κατάσταση του τριμήνου (το τελικό αποτέλεσμα σε επίπεδο κερδών -ή ζημιών- προ φόρων θα επηρεαστεί από την αποτίμηση mark to market ορισμένων χρεογράφων, που δεν έγινε στο τρίμηνο).

Ωστόσο, οι ίδιοι αναλυτές σημειώνουν οτι πιο αντιπροσωπευτικά (αναφορικά με τη δυνατότητα του ομίλου να εξέλθει από την κρίση αποτελεσματικότητας) θα είναι τα αποτελέσματα εξαμήνου επί των οποίων θα διαπιστωθεί εάν το turn around έχει στοιχεία μονιμότητας.

Και δεν αγνοούν οτι η έκδοση του BHMADONNA (αλλά και η διαφαινόμενη στρατηγική ”ένθεσης” περιοδικών) αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα, η επιτυχία του οποίου θα αρχίσει να πιστοποιείται μετά την έκδοση και κυκλοφορία του τρίτου τεύχους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v