Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 8 2011

Forthnet: Πήρε τον… γαύρο και θα φάει αστακό

Forthnet: Πήρε τον… γαύρο και θα φάει αστακό
Έκανε το κόλπο γκρόσο. Ο λόγος για τον όμιλο της Forthnet, που ανέλαβε έως το καλοκαίρι του 2015 την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των αγώνων της Super League, συμπεριλαμβανομένου και του Ολυμπιακού, που έως πέρυσι είχε τα δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων του στην ΕΡΤ.

Έτσι η Forthnet μπορεί να προσφέρει για τα επόμενα χρόνια ένα μπουκέτο το οποίο δύσκολα μπορεί να ανταγωνιστεί κανείς. Ο όμιλος θα μπορεί να μεταδίδει τηλεοπτικά τους αγώνες όλων των ομάδων του ελληνικού πρωταθλήματος, καθώς επίσης και επιπλέον επιλεγμένα ματς μέσω Live Streaming μεταδόσεων.

Ύστερα και από αυτήν την εξέλιξη, η Super League έχει καταφέρει να πετύχει έναν από τους σημαντικότερους στόχους της: να τυλίξει το προϊόν ποδόσφαιρο σε ένα πακέτο με όλα τα καλούδια μέσα.

Όσο για τη Forthnet, η συγκυρία δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη, καθώς η κρίση δουλεύει υπέρ της. Διότι, από τη μία πλευρά, ο κόσμος στρέφεται προς την κατ' οίκον ψυχαγωγία και, από την άλλη, τα μη συνδρομητικά κανάλια αντιμετωπίζουν καθίζηση των διαφημιστικών εσόδων, με τις αναμενόμενες συνέπειες και στην ποιότητα του προγράμματός τους.

Να σημειωθεί ότι πριν από λίγες εβδομάδες ο όμιλος Forthnet ανακοίνωσε τη σύναψη δύο μακροπρόθεσμων ομολογιακών δανείων συνολικού ύψους 90 εκατ. ευρώ, γεγονός που απελευθερώνει επιπρόσθετη ρευστότητα.

Σε μια δύσκολη περίοδο...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v