Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Οκτ 1 2011

Σφηνάκια για Proton και Alapis

Σφηνάκια για Proton και Alapis
PROTON BANK - ΑΤΤΙΚΗΣ - WATERFALL: Παράταση ζήτησε και πήρε, σύμφωνα με πληροφορίες, η Τράπεζα Αττικής για να αξιολογήσει τα ευρήματα του οικονομικού και νομικού ελέγχου της Proton, που διενήργησαν για λογαριασμό της η KPMG και η Boston Consulting.

Τα μέλη της διοίκησης της Αττικής έχουν ήδη από το περασμένο σαββατοκύριακο στα χέρια τους drafts του ελέγχου, ενώ αυτήν την εβδομάδα υπήρξε και αναλυτικότερη παρουσίαση. Παρ' όλα αυτά, το Δ.Σ. δεν συνεδρίασε για το θέμα, κάτι που μάλλον θα πράξει αυτήν την εβδομάδα.

Οικονομικό και νομικό έλεγχο θα πρέπει να διενεργήσει και η Waterfall Capital Asset Management, η οποία εκπροσωπείται από τον κ. Μηλιάκο κι ως γνωστόν εκδήλωσε και επίσημα ενδιαφέρον να εισέλθει ως στρατηγικός επενδυτής στην Proton.

Με τη σειρά της, η διοίκηση της Proton θα ζητήσει στοιχεία γύρω από τη Waterfall, που αναμένεται να κατατεθούν αυτήν την εβδομάδα.

ALAPIS: Ο νέος διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας κ. Ν. Μουρκογιάννης παραμένει και Διευθυντής Στρατηγικών Ανασυγκροτήσεων της Roland Berger Strategy Consultants GmbH;

Της εταιρίας δηλαδή που επεξεργάστηκε το σχέδιο "Εύρηκα";

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v