Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 9 2004

Έχει ”πέραση” το... μάρμαρο (του Κυριακίδη)

Σημαντική αύξηση στα κέρδη, που θα κινείται στην περιοχή του 20%, αναμένει σε ενοποιημένο επίπεδο για το 9μηνο η εταιρία Κυριακίδης Μάρμαρα, αναφέρουν οι πληροφοριοδότες του ”Χαμαιλέοντα”, οι οποίοι επιμένουν ακόμη ότι με αυτά τα δεδομένα το Ρ/Ε της μετοχής για το 2004 με βάση την τρέχουσα τιμή κινείται στην περιοχή του 7,8 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΦΟΡΟΥΣ.

Η τιμή της μετοχής, πάντως, δεν έχει κάνει σημαντική κίνηση, παρά την ανακοίνωση της μεγάλης δουλειάς στο Άμπου Ντάμπι, τον περασμένο Αύγουστο.

Ίσως αυτό να οφείλεται στο γεγονός ότι ο βασικός μέτοχος, θεωρώντας την τιμή υπερβολικά ”φτηνή”, φέρεται να αρνείται προς το παρόν να δώσει μετοχές σε κάποιους θεσμικούς, παρά τις επανειλημμένες κρούσεις που έχει δεχθεί. Μία μάλιστα από αυτές φέρεται να είχε ως δέλεαρ και σημαντικό premium από την τρέχουσα τιμή.

Από την άλλη πλευρά, εμείς μαθαίνουμε ότι η εξάπλωση της εταιρίας σε συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές, με αυξημένο ενδιαφέρον για τα προϊόντα της, συνεχίζεται με επίκεντρο το λεγόμενο ”μουσουλμανικό τόξο”. Υπό σοβαρή σκέψη είναι πλέον -λένε οι πληροφορίες- και το άνοιγμα γραφείου εκπροσώπησης στην αγορά της Ινδίας…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v