Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 24 2004

Για ποιους κτυπά σήμερα η... ”καμπάνα” Πιλάβιου!

Όπως ίσως θα θυμάστε, εδώ και αρκετό καιρό η στήλη είχε ενημερώσει ότι η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, έχοντας ξεκαθαρίσει πλέον σε αρκετό βαθμό το ”τοπίο” σε ό,τι αφορά τον τρόπο λειτουργίας των χρηματιστηριακών εταιριών, πρόκειται να θέσει ως προτεραιότητες άλλους ”τομείς”.

Σήμερα, λοιπόν, θα ξεκινήσουν τα ”όργανα” σε ό,τι αφορά όχι μόνον τις εισηγμένες εταιρίες (επί του οποίου εγκαίρως σας είχαμε ενημερώσει) αλλά και για τους θεσμικούς, οι οποίοι -όπως αποδεικνύεται- απλώς πήραν μια πρώτη... ”γεύση” προ ημερών με την αλλαγή της κατηγοριοποίησης και τις λοιπές ρυθμίσεις για τα Αμοιβαία!!!

Διότι η αγορά απαιτούσε και απαιτεί περισσότερη διαφάνεια από τους μεν και από τους δε. Άλλο αν μέχρι τώρα κανείς δεν ”άκουγε”!

Οι πληροφορίες μας λένε ότι θα ανακοινωθούν νέα μέτρα και τροποποιήσεις στο θεσμικό πλαίσιο, προκειμένου να αυξηθεί η διαφάνεια στις εισηγμένες εταιρίες (σε σχέση με τα οικονομικά στοιχεία και γενικότερα με την ”εικόνα” που εμφανίζουν), αλλά και η πραγματική διαφάνεια στο χώρο των θεσμικών.

Το νου σας λοιπόν το μεσημεράκι, για το εκτενές ρεπορτάζ από τη συνέντευξη Πιλάβιου που θα έχει το euro2day.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v