Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 9 2012

Πώς ο Βενιζέλος εξόργισε το Business Insider

Πώς ο Βενιζέλος εξόργισε το Business Insider
Την ώρα που η ελληνική κοινή γνώμη είναι απορροφημένη από τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, μια είδηση που πέρασε "στα ψιλά" από τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης δεν έμεινε ασχολίαστη από τον διεθνή τύπο.

Ο αποκλεισμός της Εύας Καϊλή από τα έδρανα του ελληνικού κοινοβουλίου προκάλεσε την... εύλογη αγανάκτηση των συντακτών του Business Ιnsider, οι οποίοι έσπευσαν να κατηγορήσουν για "μέγιστη ύβρι" τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο.

Οι αποκαρδιωμένοι συντάκτες του έγκριτου οικονομικού περιοδικού πληροφορήθηκαν το βράδυ της Τρίτης ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος αποφάσισε να κρατήσει την έδρα στη Θεσσαλονίκη και να πάρει έτσι τη θέση της κ. Καϊλή, καθώς με βάση τα αποτελέσματα των εκλογών το ΠΑΣΟΚ θα εκπροσωπηθεί με έναν βουλευτή στη Θεσσαλονίκη. Και ξέσπασαν όπως βλέπετε στη φωτογραφία...


Αμέσως καταδίκασαν την επιλογή του κ. Βενιζέλου ως "κοντόφθαλμη" τονίζοντας ότι η κ. Καϊλή είναι μια ανερχόμενη και δυναμική πολιτικός με μεγάλη απήχηση στο νεανικό κοινό.

Η μόνη ανακούφιση και παρηγοριά που μπόρεσαν να βρουν οι συντετριμμένοι οικονομικοί συντάκτες ήταν η είδηση ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες η κ. Καϊλή να ανακτήσει τη θέση της στις (αναμενόμενες) εκλογές του Ιουνίου.

Σε κάθε περίπτωση, διαβεβαιώνουν τους αναγνώστες ότι θα παρακολουθούν από κοντά την υπόθεση και θα καταγράψουν τις εξελίξεις....

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v